Super Smash the Office

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Super Smash the Office eğer biraz stres atmak ve bolca eğlenmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Smash the Office'de  her ofis çalışanının başına gelebilecek bir cinnet hikayesi işleniyor. İş yerinizde patronunuza mı sinirlendiniz? İş arkadaşlarınız sizi her fırsatta rahatsız mı ediyor? Çalıştığınız masa hoşunuza gitmiyor mu? Bilgisayarınız çok mu ağır çalışıyor? İşte bütün bu sorunların cevabını Super Smash the Office'de bulabilirsiniz.

Super Smash the Office temel olarak elinize balta veya sopa gibi silahlar alıp ofisinizi yıkıp döktüğünüz bir oyun. Kuşbakışı kamera açısından oynanan oyundaki temel amacımız duvar bizim üzerimize doğru sürekli yaklaşırken önümüze çıkan her şeyi zamanında parçalamak ve ilerlemeye devam etmek. Bu işi yaparken güvenlik robotları bizi durdurmaya çalışıyor; bu nedenle öncelikli olarak robotları pataklamamız gerekiyor.

Super Smash the Office'in grafikleri tatmin edici bir kaliteye sahip ve oyunun kontrolleri basit bir yapıda.

Can Erdil Şentürk

Super Smash the Office

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
56.8 MB DOSYA BOYUTU

Super Smash the Office keyifli bir mobil aksiyon oyunudur

Super Smash the Office eğer canınız biraz etrafı parçalamak isterse açıp oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Smash the Office'de hepimizin başına gelebilecek olaylar konu alınıyor. İş yerinizde patronunuza mı sinirlendiniz? İş arkadaşlarınız sizi çileden mi çıkarıyor? Bitmek bilmeyen mesai canınızı mı sıkıyor? Yoğun iş yükü altında eziliyor musunuz? O zaman açın Super Smash the Office oynayın ve biraz strest atın.

Super Smash the Office'de temel amacımız ofisimizi çeşitli silahlarla ve farklı kahramanlarla parçalamak, etrafımızdaki her şeyi yıkıp dökmek. Bu iş yaparken sürekli bize yaklaşan duvardan kaçmamız gerekiyor. Önümüze çıkan masaları, bilgisayarları, robotları ve ofis eşyalarını zamanında yok ederek duvara yakalanmaktan kurtuluyoruz. Ayrıca çeşitli power uplar ile geçici avantajlar kazanabiliyoruz.

Super Smash the Office oynadıkça kahramanlarımızı geliştirebilmemize ve yeni kahramanların kilidini açmamıze izin veriliyor. Oyunun grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smash the Office

    Smash the Office, çalıştığınız ofisi kırıp dökeceğiniz oldukça eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.
  • POU: The First Smash

    Canavarlarla savaşın, insanlığı yok olmaktan kurtarın.
  • Super Smash Clash Brawler

  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Stickninja Smash

    Stickninja Smash, çöp adam karakterleri kontrol ettiğiniz aksiyon yüklü ninja oyunları arasında.
  • Super Laser: The Alien Fighter

    Super Laser: The Alien Fighter oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Buggs! Smash Arcade

    Buggs! Smash Arcade, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen oldukça keyifli ve sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
  • Smash Club: Streets of Shmeenis

    Smash Club: Streets of Shmeenis, kutu adamlarla birlikte sokak çetelerine karşı mücadele etmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.