Super Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Super Square, şekiller üzerine kurulu zor - bağımlılık yapan refleks oyunları arasında.

Super Square, basit görsellerine rağmen oynamaktan sıkılmayacağınız bir refleks geliştirme ve hız oyunu. Reflekslerinizin gücünü ve odaklanma yönünüzü test eden bir oyun arıyorsanız boş vakitlerinizi süsleyecek bu oyunla mutlaka tanışmalısınız.

Android tabanlı hem telefon hem de tablette rahat bir oynanış sunan beceri oyunu şekiller üzerine kurulmuş. Kontrolünü sağlamaya çalıştığınız obje de karşınıza çıkan engeller de şekillerden oluşuyor diyebilirim. Oyunun amacı ise tahmin edeceğiniz üzere kontrol ettiğiniz şekille engellere takılmadan olabildiğince yol almak. Kulağa oldukça basit gelen bu hedefin zorluğunu daha oyunun başından tadacağınızı söylemem gerek. Ekrana dokunmanızla birlikte hareket etmeye başlayan kareyi (kontrol ettiğiniz obje) ilerletmek için tek yapmanız gereken engel çıktığı zaman bir kere dokunmak. Ancak kare sadece bir adım zıplayabiliyor ve daima tek, kolaylıkla aşılabilecek engeller çıkmıyor; çok katmanlı engeller de çıkıyor ki bunları aşmanın tek yolu engeli çok önceden fark edip harika bir zamanlamayla önceki nesnenin üzerinden zıplamak.

Dikkat, hız, sabır üçlüsünü bir arada isteyen oyunda tüm çabanız yüksek puan elde etmek. Puanınızı kaydetmek ve arkadaşlarınızla karşılaştırmak, onlara meydan okumak için Facebook hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Dilerseniz bunu yapmadan doğrudan paylaş seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

Super Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Super Square, aşılması imkansız diyeceğiniz şekillerle karşılaşacağınız olabildiğince zor bir refleks oyunu.

Super Square, Ketchapp’ın sade görselli çıldırtan beceri oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız kaçırmayacağınızı düşündüğüm bir yapım. iPhone ve iPad cihazlar için de ücretsiz olan oyun kare, üçgen, dikdörtgen gibi farklı şekiller üzerine kurulu ve ilerleyebilmek için bunlara odaklanmanız gerekiyor.

Son dönemin en popüler oyunları arasında görselliğin arka plana atıldığı eğlence dozu yüksek genellikle boş zamanlarda oynanmak üzere tasarlanmış beceri oyunları yer almakta. Super Square de bu halkaya takılanlar arasında. iOS cihazınızda hiçbir ücret ödemeden indirip oynayabileceğiniz ve cihazınızda da fazla yer kaplamayan bu oyunda amacınız şekillere değmeden olabildiğince ilerlemek.

Başladığınız vakit durmanın olmadığı bu refleks geliştirme oyununda kare şeklini kontrol ediyorsunuz. Kareyle ilerleyebilmek için önünüze sık sık çıkan diğer şekillere hiç dokunmamanız gerekiyor. En ufak bir hatanızda, dalgınlığınızda oyuna sil baştan başlıyorsunuz. Sıkıntısızca ilerleyebilmenin tek yolu ise şekilleri çok önceden görmek. Şekilleri ne kadar çabuk fark ederseniz zamanlamayı o kadar iyi ayarlayabilirsiniz.

Harika zamanlama, hız ve de tabii ki sabır gerektiren bir oyun olan Super Square’de yüksek puan yapmak tek hedefiniz. Zar zor, büyük çabayla yaptığınız puanınızı sosyal mecralarda paylaşabilme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Super Square

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Super Square, Windows Phone telefonunuzda reflekslerinizi geliştirmek için boş zamanlarda oynayabileceğiniz harika bir oyun.

Super Square, göz yormayan sade görselleriyle dikkat çeken kısa süreliğine kafa boşaltmak amacıyla oynanabilecek en ideal oyunlar arasında. Windows Phone platformunda da karşımıza çıkan oyunda tamamen şekillerden oluşan bir platformda parmaklarınızı olabildiğince hızlı kullanarak ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Görsellikten ziyade oynanışa bakan biriyseniz ve de beceri oyunlarına zaafınız varsa reflekslerinizi ve sabrınızı ölçen bu oyun oldukça hoşunuza gidecek. Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz ufak boyutlu oyunda amacınız kareyle engellere takılmadan olabildiğince ilerlemek; hedefiniz de yüksek puan elde edip en iyiler sıralamasına girmek. İkisi de oldukça zor ve sabır gerektiriyor.

Öncelikle oynanıştan bahsedecek olursam; Kontrol ettiğiniz kareyle şekilli engelleri aşmak için ekrana tek dokunmanız yeterli oluyor. Kare normalde en fazla bir adım zıplayabilirken, belli şekillerin üzerinden birkaç adım zıplayabiliyor ki bunu başarmak oyunun en can alıcı noktası. Yüksek engelleri aşabilmek için mükemmel ötesi zamanlama yapmanız ve parmaklarınızın birbirine dolanmaması gerekiyor. Öte yandan engeller karşınıza hep aynı noktada çıkmıyor. Bazen düz zeminde ilerlerken karşılaşıyor, bazen de üste atlamanız sonra tekrar alta inmeniz gerekiyor.Anlatması bile bu denli zor olan bir oyunda yüksek puan elde etmek ise çok zor, ilk oynayışta imkansız. “Çift haneli rakamlara ulaştığınızda sevineceksiniz.” Ifadesinden zorluk düzeyini tahmin etmişsinizdir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Spider Square

    Günümüzün moda beceri oyunlarına meydan okuyan multiplayer seçenekleriyle dikkat çeken Spider Square tamamen ücretsiz.
  • Square Box

    Square Box, Androi işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zorlanarak oynayabileceğiniz bir oyundur.
  • Gravity Square!

    Gravity Square!, girintili çıkıntılı platformda bazen baş aşağı durarak ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Square Bird

    Yumurta kuleleri inşa et ve duvarları geç.
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Super Monster Mayhem

    Super Monster Mayhem, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Super QuickHook

    Super QuickHook heyecanlı ve sürükleyici bir beceri oyunudur