Super Villain War: Lost Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Super Villain War: Lost Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Super Villain War: Lost Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aksiyon seviyesi bir hayli yüksek olan oyunda kendi şehrinizi inşa ediyor ve kötü adamlara hükmediyorsunuz.

Kötülüklere hükmetmeye çalıştığınız bir oyun olan Super Villain War: Lost Heroes, kendi şehrinizi kurup zevkli vakit geçirebileceğiniz bir oyundur. Oyunda kötü adamlarla mücadele ediyor ve onları yakalayarak hapise tıkmaya çalışıyorsunuz. 120'den fazla farklı kötü adam karakterin yer aldığı oyunda mahkumlarla müttefik olabiliyor ve kötü adamları yakalamak için plan yapabiliyorsunuz. Stratejik taktiklerle ilerlemeniz gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Dünyayı fethetmeye çalıştığınız oyunda şehrinizi yükselterek dünyanın patronu olmalısınız.

Zevkli bir oynanışa sahip olan oyun, aynı zamanda kaynak üretmeye çalıştığınız bir oyundur. Şehrinizi geliştirerek üretim yapıyor ve kendinizi savunmak için kaynak elde ediyorsunuz. Binalarınızı geliştirebiliyor ve kenti korumak için mücadele ediyorsunuz. Tempolu bir oyun olarak nitelendirebileceğim Super Villain War: Lost Heroes rol yapma oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.

Kolay bir oynanışa ve etkileyici atmosfere sahip olan Super Villain War: Lost Heroes oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Villain War: Lost Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Super Villain War: Lost Heroes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Super Villain War: Lost Heroes, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur. Kendi şehrinizi kurabildiğiniz oyunda kötü adamları yakalamaya çalışıyorsunuz.

Zevkli vakit geçirebileceğiniz bir oyun olan Super Villain War: Lost Heroes, kendi şehrinizi kurup kötü adamları mahkum etmeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda heyecanı ve aksiyonu yüksek savaşlara katılıyor, aynı zamanda da şehrinizi yükseltmeye çalışıyorsunuz. Dünyaya hükmetmeye çalıştığınız oyunda stratejik taktiklerle ilerliyor ve kötü adamlarla savaşıyorsunuz. Lonca sistemine de sahip olan oyunda kendinize müttefik bulabiliyorsunuz. 120'den fazla türde kötü karaktere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. 

Tempolu bir oynanışa sahip olan oyunda etkileyici bir atmosfer yer alıyor. Yüksek kaliteli görselleriyle de görsel şölen yaşatan oyunda eğlenceli dakikalar geçirebiliyorsunuz. Özel güçler kullanabileceğiniz oyunda becerilerinizi sınıyorsunuz. Eğer rol yapma oyunlarından zevk alıyorsanız Super Villain War: Lost Heroes oyununu mutlaka denemelisiniz. Ayrıca mahkumlarla iş birliği yaparak kötü adamların yakalanmasında yardım alabiliyorsunuz.ü

Super Villain War: Lost Heroes oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Balloon Villain

    Balloon Villain, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir balon patlatma oyunudur.
  • War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle

    War of Heroes: 2D Multiplayer Online Battle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunu.
  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.
  • Idle War: Legendary Heroes

    Savaş için yeni kahramanlar aranıyor, var mısın?
  • War of Heroes APK

    War of Heroes APK, masum insanları düşmanlara karşı koruyacağınız bir macera ve savaş oyunudur.
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.