SuperDepo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME

SuperDepo, internet hızından bağımsız 100 Mbps hız ile depolama yapılabilen ilk bulut depolama servisidir.

SuperDepo, 100 Mbps hız ile depolama yapılabilen ilk bireysel bulut servisidir. Farklı depolama seçenekleri sunan uygulama ile müzik, video, fotoğraf ve belgelerinizi yüksek hızda çevrimiçi ortama aktarabilir, dilediğiniz zaman dilediğiniz cihazınızdan yedeklediğiniz dosyaları görüntüleyebilirsiniz.

Turkcell Superonline’ın çapraz platform destekli bulut depolama servisi SüperDepo, üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanabileceğiniz 10GB depolama alanının yanı sıra, dosya yedeklemeye de imkan tanıyan 100GB ve 1000GB depolama alanı seçenekleri bulunuyor.

Son güncelleme ile yeni arayüz ve yeni özellikler kazanan SüperDepo, dosyalarınızı cihazlar arası otomatik olarak senkronize ediyor. Bu özellik, SüperDepo uygulamasını farklı cihazlarda kullandığınızda oldukça işinize yarayacak bir özellik. Zira dosyaların her seferinde yeniden indirilmesi ve yüklenmesini beklemek hem kotanızı hem de zamanınızı etkileyecektir.

SüperDepo kullanıcı adı ve parolanızla giriş yaparak, Turkcell Superonline’ın yüksek hızda ve güvenli dosya depolamaya imkan tanıyan benzersiz bulut depolama servisini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Süper Depo Özellikleri:

  • E-posta eklerini kaydetme
  • Otomatik fotoğraf ve video yükleme
  • Son yüklenen dosyalara hızlı erişim
  • Yükleme ve indirme durumunu takip etme
  • Dosyaları liste ve simge olarak görüntüleme
  • Seçenekler arası geçişi hızlandıran atlama menüsü
Erkan Calp

SuperDepo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

SuperDepo, Turkcell Superonline'ın fiber ve adsl kullanıcılarına sunduğu bir bulut depolama servisidir.

Türkiye’nin yenilikçi telekom operatörü Turkcell Superonline’ın bulut depolama servisi SüperDepo, çapraz platform destekli bir yedekleme uygulamasıdır. Kişisel dosyalarınızı güvenli bir ortamda saklayan ve tüm cihazlarınızdan erişme imkana sunan uygulama, otomatik senkronizasyon ve yüksek hızda dosya yükleme, e-posta eklerini kaydetme gibi ek özellikler içeriyor.

Üç ay boyunca ücretsiz 10GB depolama alanı sunan SüperDepo ile müzik, video, fotoğraf dahil tüm dosyalarınızı Turkcell Superonline’ın güvenli sunucularında saklayabilir, dilediğiniz zaman hesabınız üzerinden bu dosyalara erişebilirsiniz.

Yenilikçi ve kullanıcı dostu arayüz üzerinden dosyalarınızı yönetmenize imkan tanıyan SüperDepo, e-posta eklerini kaydetme, fotoğraf ve videoları otomatik yükleme, ana ekranda görsel ön izleme çubuğu, güncel belgeler çubuğu, yükleme ve indirme durumunu gösteren değişken çubuk, dosyaları liste ve simge olarak görüntüleme gibi yenilikler içeriyor.

SüperDepo uygulamasında 10GB, 100GB ve 1000GB olmak üzere 3 farklı depolama seçeneği sunuluyor. 10GB depolama alanı için aylık 1TL, 100GB depolama alanı için aylık 5TL, 1000GB depolama alanı için de aylık 9TL ücret ödemeniz gerekiyor. 1TL karşılığında sahip olduğunuz 10GB depolama alanında yedekleme seçeneği bulunmuyor.

SüperDepo, birden fazla platformda destek veren fiber internet kullanıcıları için internet hızından bağımsız olarak 100Mbps ile yükleme yapma imkanı sunan bireysel bir bulut servis.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Display

    Moto Display uygulamasıyla cihazınızı uyandırmadan zamanı ve bildirimleri görüntüleyebilirsiniz.
  • ApowerManager

    Akıllı cihazlarınızda size kolaylık sağlayacak birçok aracı ApowerManager uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Better open with

    Better open with uygulamasıyla akıllı telefonunuzdaki varsayılan uygulamaları değiştirebilirsiniz.
  • Empty Folder Cleaner

    Empty Folder Cleaner ile akıllı telefonunuzun depolama alanında bulunan boş klasörleri kolayca silebilirsiniz.
  • NoteLedge

    NoteLedge, aklınıza gelen tüm düşünceleri farklı formatlarda not olarak kaydedebilmenizi sağlıyor.
  • No Lock

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • No More!

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.
  • OFFTIME

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir verimlilik uygulamasıdır.