Supremacy 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Birinci Dünya Savaşında tarafınızı seçin ve düşman birliklerini yok etmeye hazırlanın.

Supremacy 1914'ün yapımcılarından başarılı serinin bir sonraki oyunu geliyor. Supremacy  mobil cihazlarda yeni bir çok oyunculu strateji oyunu çağına davet ediyor. Gerçek zamanlı devam eden hızlı ve daha dinamik bir oyun ortamında denenecek daha çok birlik ve uygulanacak daha çok strateji var.

1. Dünya Savaşı'na katıl: Deneysel tanklar, ilk savaş gemisi modelleri, denizde Alman denizaltıları ve havada süzülen unutulmaz Kızıl Baron!

Simülasyon çok önemli. Eylemlerinin bir önemi var. Uzun vadeli stratejin büyük önem taşıyor. Müttefiklerine ihanet et ve düşmanlarını yakında tut. Ulusunun ordusunun neye benzeyeceğini erkenden belirle ve ekonomini buna göre ayarla.

Havan Piyadesi gibi yeni birlikleri deneyimle, Casuslar, tehlikeli Gaz Topu veya efsanevi Dretnot gibi birlikleri konuşlandır. Tüm birlikler, özel teknoloji ağacında araştırmayı ihmal etmeyin.

Ömer Dursun

Supremacy 1

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Birinci Dünya Savaşında tarafınızı seçin ve düşman birliklerini yok etmeye hazırlanın.

Supremacy 1914'ün yapımcılarından başarılı serinin bir sonraki oyunu geliyor. Supremacy  mobil cihazlarda yeni bir çok oyunculu strateji oyunu çağına davet ediyor.

I. Dünya Savaşı'nda yoğun tarihi askeri savaşları yeniden yaşamaya hazır mısın Komutan? Kazanma stratejisini kullanma ve efsanevi askeri yolculuğunuza başlama zamanı.

Eski Dünyanın sömürge düzenlemelerinden memnun olmayan yükselen imparatorluklar rekabet etmek için hızlanıyor. Kaçınılmaz olarak savaş, çatışan çıkarların sonucu haline geldi.

Diplomatik sistem, müttefiklerin savaşa en kısa sürede katılmasına izin verebilir veya düşmanın savaş beyanını geciktirebilir. Herhangi bir ülkeye savaş ilan edin veya istediğiniz zaman müttefiklerinize yardım edin.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sengoku Samurai

    Sengoku Samurai, Android için geliştirilmiş bir strateji oyunudur.
  • Age of Civilizations 2 APK

    Age of Civilizations 2 APK, oyuncuların kendi harita ve senaryolarını oluşturabildiği Android strateji savaş oyunu.
  • Arena Allstars

    Arena Allstars Android İçin Strateji Oyunudur.
  • RWBY Deckbuilding Game

    RWBY dünyasının en güçlü karakteriyle derin strateji oluşturun.
  • Chess Rush

    Zafer parayla satın alınmaz, strateji yapmalısınız.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Survival Tactics

    Survival Tactics oyununda kendi şehrinizi kurun ve şehrinize komutan atayın.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.