SurfEasy VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
45,679 TOPLAM İNDİRME

SurfEasy VPN, Windows PC kullanıcıları için ücretsiz ve güvenli VPN programı.

SurfEasy VPN, Windows PC kullanıcılarına önerilen ücretsiz VPN programlarının başında geliyor. Sadece engelli, yasaklanan sitelere sitelere giriş için değil; hacker’lara karşı güvenliği sağlamak, herkese açık WiFi noktalarında koruma sağlamak, webde anonim olarak gezmek için gerekli olan VPN programı, Opera VPN (Gold) kullanıcılarına tamamen ücretsiz. Kullanıcılarına güvenli bir deneyim sunan SurfEasy VPN indir, internet sitelerinde dolaşıp iz bırakmamak için alternatif bir çözüm sunuyor.

SurfEasy VPN Özellikleri

  • WiFi hotspot koruması
  • Engelli web sitelerine giriş, içeriklere erişme
  • Hacker’lardan ve meraklı gözlerden koruma
  • Anonim olarak webde gezinme
  • Ücretsiz, sınırsız veri kullanımı (Opera VPN Gold üyeleri için)
  • Müşteri desteği

5 cihaza kadar sınırsız kullanım sunması, 28 bölgeye erişim, kayıt tutmama, harika müşteri desteği gibi güzel özellikler sunan SurfEasy VPN programı, tüm platformları (Windows, Mac, iOS, Android) destekliyor. Opera VPN (sadece Gold üyeleri) kullanıcıysanız sınırsız veri kullanım hakkına sahipsiniz. Diğer VPN programları gibi internet trafiğinizi şifreleyerek gizliliğinizi koruyor. İnternette hem güvenle geziniyor, hem de erişime kapatılan sitelere giriş yapabiliyor, Türkiye’de  hizmet vermeyen servisleri kullanabiliyor, YouTube gibi bilinçli olarak yavaşlatılan video izleme sitelerinde internet bağlantınızın izin verdiği son hızda geziniyorsunuz.

Windows platformunun yanı sıra Android, iOS ve Mac platformlarında da ücretsiz olarak yayınlanan SurfEasy VPN indir, ücretsiz yapısı ile geniş kitlele ulaşmaya devam ediyor. Günümüzde hem mobil hem de bilgisayar platformunda milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan başarılı uygulama yasaklı olan sitelere de giriş yapma fırsatı veriyor.

SurfEasy VPN İndir

Günümüzün en başarılı VPN uygulamaları arasında yer alan SurfEasy VPN İngilizce dil desteği ile kullanılabiliyor. Mobil ve bilgisayar platformunda sevilerek kullanılan başarılı uygulama ücretsiz yapısı ile kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. Düzenli olarak güncellemeler de alan başarılı uygulama, ülkemizde de kullanılabiliyor. Ülkemizde kullanılamayan servislere de ulaşma şansı veren yapım, başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor. Uygulamayı hemen ücretsiz olarak indirebilir ve internette iz bırakmadan dolaşabilirsiniz.

En İyi Ücretsiz VPN Uygulamaları

Erkan Calp

SurfEasy VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10,477 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

SurfEasy VPN, tüm internet trafiğinizi şifreleyerek güvenle gezinmenizi sağlayan bir VPN uygulamasıdır.

SurfEasy VPN, kablosuz internet güvenliğini sağlayan ve gizliliğinizi koruyan Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz ücretsiz bir VPN uygulamasıdır.

Aylık ücretsiz 500MB veri kullanımına imkan tanıyan SurfEasy VPN, çevrimiçi güvenlik tehditlerini Android cihazınızdan uzak tutarak kişisel verilerinizi koruyan, engellenen web sitelerine giriş yapmanızı sağlayan bir sanal özel ağ uygulaması.

USA Today, CNET, CNN gibi popüler sitelerden tam not almayı başaran ücretsiz VPN uygulaması SurfEasy, güvenli olmayan ağlar ve kablosuz bağlantı noktaları üzerinden internete girmeniz durumunda tüm kişisel verilerinize zarar gelmesini engeller ve kullanımı son derece kolaydır. IP adresinizi, konumunuzu ve kimliğinizi gizleyebilir, güvenlik duvarlarını aşabilir, Netflix, Hulu, Vevo gibi ülkemizde erişime kapalı sitelere kolayca girebilir, Skype ve Viber gibi VOIP servislerin engelini kaldırabilirsiniz.

Tüm internet trafiğinizi şifreleyerek gizliliğiniz açığa çıkarmadan internette gönül rahatlığıyla gezmenizi sağlayan SurfEasy’nin başlıca özellikleri:

  • WiFi bağlantı noktası güvenliği
  • IP adresi ve konum bilgilerini maskeleme
  • İzlenmeden anonim olarak internette gezme
  • Dünyanın herhangi bir yerindeki engelli web sitesine erişme
  • Sadece yurt dışında kullanılabilen servislere erişme
  • Veri güvenliği
  • Müşteri desteği
Erkan Calp

SurfEasy VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,458 TOPLAM İNDİRME
7.7 MB DOSYA BOYUTU

SurfEasy VPN ile anonim olarak internette gezinebilir, engelli web sitelerine kolayca erişebilirsiniz.

SurfEasy VPN, çevrimiçi gizliliğinizi koruyan ve engelli web sitelerine rahatça giriş yapmanızı sağlayan bir Sanal Özel Ağ uygulamasıdır. iPhone ve iPad’inizin tüm internet trafiğini şifreleyerek önemli verilerinizin yetkisiz kişilerce görüntülenmesini engelleyen uygulama, ücretsiz ve popüler VPN uygulamaları arasındadır.

SurfEasy VPN, IP adresini ve konum bilgilerinizi gizleyerek internette anonim olarak gezinmenizi sağlar. Engellenmiş herhangi bir web sitesine –ayarlarla uğraşmadan- erişebilir, yurt dışında popüler ancak ülkemizde erişilemeyen web sitelerini açabilir, güvenlik duvarlarını aşarak sınırlarını ortadan kaldırabilirsiniz.

Ücretsiz kategorisinde en iyi VPN uygulamalarından biri olan SurfEasy, aylık ücretsiz 500mb vermektedir. Uygulamayı arkadaşlarınıza önererek, hesabınıza daha fazla cihaz ekleyerek veya sadece SurfEasy’yi kullanarak daha fazla veri elde edebilirsiniz. Tabii ki aylık 2.99 dolar veya yıllık 29.99 dolar ücret karşılığında sınırsız bant genişliğine sahip olup, internette dilediğiniz süre boyunca gezinme şansınız da mevcut.

SurfEasy VPN, kablosuz bağlantı noktaları veya güvenli olmayan ağlar üzerinden internete girdiğinizde çevrimiçi gizliliğinizi ve güvenliğinizi koruyan 5 yıldız almayı başarmış bir uygulama.

Erkan Calp

SurfEasy VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,828 TOPLAM İNDİRME

Mac kullanıcıları için ücretsiz, güvenli ve hızlı VPN programı

SurfEasy VPN, Mac kullanıcıları için ücretsiz en iyi VPN programları arasında. 5 cihaza kadar sınırsız kullanım, 28 bölgeye erişim, kayıt tutmama, dünya standartlarında müşteri desteği ve daha birçok güzel özellik sunan VPN programını Opera VPN (Gold) kullanıcısıysanız 1 yıl boyunca ücretsiz, veri sınırlaması olmadan kullanabiliyorsunuz. Güvenli, hızlı VPN programı arıyorsanız tavsiye ederim.

Windows, Mac, iOS, Android ve Amazon cihazlara destek veren VPN programı SurfEasy, WiFi hotspot koruması, engelli web sitelerine ve içeriklere erişme, hacker’lara karşı güvenlik, anonim olarak webde gezinme imkanı sunuyor. Yani sadece gereksiz yere engellenen sitelere giriş için değil; internette gezinirken gizliliğinizi korumak için, YouTube gibi yavaşlatılan video izleme platformlarında bağlantınızın izin verdiği en yüksek hızda gezinmek için kullanabileceğiniz bir program. Arayüzü de olabildiğince sade tasarlanmış.

SurfEasy VPN Özellikleri:

  • Canlı müşteri desteği
  • WiFi hotspot güvenliği
  • Tüm trafiği şifreleme
  • Online aktivitelerin kaydını tutmama
  • 28 bölge seçimi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VeePN

    1 numaralı güvenilir VPN programı
  • Betternet

    Betternet VPN: Windows bilgisayarlar için ücretsiz, hızlı, güvenilir ve sınırsız VPN programı
  • Avast! SecureLine VPN

    Avast! SecureLine VPN ile internette özgürce dolaşabilirsiniz
  • AdGuard VPN

    AdGuard VPN, internette gizli bir şekilde dolaşmanın en ideal yollarından biridir.
  • UFO VPN

    UFO VPN İndir PC: Windows için en iyi ücretsiz VPN programları arasında yer alıyor.
  • VPN Proxy Master

    VPN Proxy Master İndir: Windows PC kullanıcıları için ultra hızlı VPN programı. VPN Proxy Master indirin, internette özgürce gezinin!
  • Mozilla VPN

    Mozilla VPN İndir: Windows PC için hızlı, güvenilir, gizli VPN programı
  • Surfshark VPN

    Surfshark VPN ile hem mobil hem bilgisayar üzerinden güvenli bir deneyim yaşanabiliyor.