Survivalcraft

x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,087 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur.

Minecraft bildiğiniz gibi son yüzyılın en iyi ve en popüler oyunlarından bir tanesi. Kendine özgü tarzıyla dikkat çeken oyunda bloklardan oluşan bir dünya yaratabiliyor ve hayal gücünüzde ne varsa hepsini gerçeğe dökebiliyordunuz.

Minecraft'ın kendi mobil uygulaması olsa da alternatifleri de çoğalmaya devam ediyor. Bu başarılı alternatiflerinden birisi de Survivalcraft. Bu oyunu Android cihazlarınıza düşük bir fiyat karşılığında indirip oynayabiliyorsunuz.

Survivalcraft'ı tamamen bir Minecraft taklidi olmaktan ayıran şey ise size bir amaç sunması. Minecraft'da herhangi bir amacınız yok ve açık dünyada oynuyorsunuz. Burada ise tehlikeli bir adada oyuna başlıyorsunuz.

Adından da anlaşılabileceği gibi oyundaki temel amacınız uzun süre hayatta kalabilmek. Bu tehlikeli adada ise kızgın ayılardan tutun da acımasız kurtlara kadar pek çok tehlike sizleri bekliyor diyebilirim.

Fakat burada da Minecraft da olduğu gibi istediğiniz her şeyi yaratabiliyorsunuz. Kendinize bir ev oluşturabiliyorsunuz. At ve diğer benzeri hayvanları sürebiliyorsunuz, bu da yine oyunu orijinalinden ayıran bir özellik.

Genel olarak başarılı bir oyun olsa da Minecraft'ın fiyatıyla arasında çok fazla fiyat farkı olmaması negatif bir özellik olmuş. Bir alternatif olarak fiyatta daha fazla cömert olunması gerektiği kanısındayım. Bunun dışında gayet başarılı ve indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Survivalcraft

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
772 TOPLAM İNDİRME
23.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur.

Survivalcraft, iOS cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz başarılı bir Minecraft alternatifi oyun. Oyunu Minecraft'tan ayıran en önemli özelliği ise, orijinalinin aksine burada size bir amaç sunuluyor olması diyebilirim.

Minecraft'ı artık duymayan yoktur. Son yüzyılda yapılmış en popüler oyunlardan birisi olan Minecraft, oyunsever herkes tarafından en az bir kez denenmiştir. Kimilerine göre bir amaç olmadığı için sıkıcı gelse de kimileri tarafından oldukça benimsenmiş bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Oyunda bloklardan oluşan açık bir dünyadasınız ve her şey sizin elinizde. Yani istediğiniz her şeyi yaratabiliyorsunuz. Oyun içerisinde Yüzüklerin Efendisi'nden tutun da dev Amerikan bayrağı yapanlar bile oldu.

Bu açıdan hayal gücünüzü konuşturabileceğiniz bir oyun olan Minecraft'ın elbette pek çok benzeri yapılacaktı ve yapılıyor da. Survivalcraft da bunlar arasında başarılılardan diyebilirim. Öncelikle hayatta kalmak gibi bir amacınız var.

Tehlikeli bir adadasınız ve tehlikeli ayılar, kurtlar gibi hayvanlar sizi bekliyor. Amacınız ise kalabildiğiniz kadar uzun süre hayatta kalmak. Yine burada da istediğiniz her şeyi yaratabiliyorsunuz. Örneğin at veya diğer hayvanlara binebiliyorsunuz, ki bu da oyunu orijinal yapan özelliklerden.

Oyunun tek kötü yanı, fiyatının orijinal Minecraft oyunundan çok da düşük olmaması. Sonuç olarak bir alternatif olduğundan dolayı daha düşük bir fiyat bekliyorsunuz. Fakat bunun dışında gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Survivalcraft 2 APK

    Survivalcraft 2 APK, Minecraft'a benzerliğiyle dikkat çeken hayatta kalma oyunu.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!