Swap Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Swap Ball, siyah beyaz topu platformda tutmaya çalıştığınız zor bir o kadar eğlenceli Android oyunu.

Swap Ball, toplu taşıma araçlarında, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken zaman geçirmek adına oynayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunu ve hem ücretsiz hem de oldukça az alan kaplıyor.

Hem telefon hem de tabletinizde tek elle rahatlıkla oynayabileceğiniz beceri oyununda çift renge bürünmüş topu bulunduğu alan içerisinde olabildiğince uzun süre tutmaya çalışıyorsunuz. Siyah ve beyaz renkli topu platform içinde yeterince tutmayı başarırsanız sonraki bölüme atlıyorsunuz. Bölümleri geçtikçe topun hızı artıyor ve bir noktadan topu kontrol edemeyecek seviyeye geliyorsunuz.

Oyunda ilerlemek oldukça basit gibi görünüyor. Dokunuşunuzla hareket etmeye başlayan çift renkli topun dış renginin platformun rengiyle aynı olması gerekiyor. Topun rengini değiştirmek için dokunup basılı tutuyorsunuz. Top platforma değmeden bunu başarmanız gerekiyor. İlk bölümler top çok yavaş ilerlediğinde topun rengini değiştirmek için yeterince zamanınız olurken, ilerleyen bölümlerde top zor takip edilebilir hıza ulaşıyor ve hem topun hem de platformun rengini takip etmek baştaki kadar kolay olmuyor.

Erkan Calp

Swap Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Swap Ball, çift renkli topu şekil içinde tutmaya çalıştığınız bir iOS oyunu.

Swap Ball, geometrik şekiller içinde rastgele noktalara hareket etmeye programlanmış topu alanda tutmaya çalıştığımız hız ve dikkat oyunu.

iPhone ve iPad’imize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz minimal görsellere sahip beceri oyununda çift renkli bir topu oldukça dar bir platform içerisinde tutmaya çalışıyoruz. İçerisinde hareket ettiğimiz platformun açık noktası yok. Top çift renkli tasarlanmış ve platformun rengiyle eşleşmesi gerekiyor. Örneğin; platfrom siyah renge büründüğünde topa dokunup topu da siyah yapmanız ilerlemeniz için yeterli oluyor. Tabii ki ilerledikçe oyun hızlanmamızı istiyor. Başlarda tek elle rahatlıkla geçtiğimiz bölümler bizleri karşılarken, ortaları biraz geçtiğimizde pür dikkat gerektiren ve hata kaldırmayan bölümler çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swap Gravity

    Swap Gravity ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyundur
  • Swap The Box

    Swap The Box ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz keyifli bir oyundur. Temel olarak bulmaca ve beceri dinamiklerini harmanlayarak yepyeni bir deneyim sunuyor.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • World of Ball

    World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.