SWEATers

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

SWEATers, spor yapmayı sevenler için arkadaşlık, etkinlik uygulaması.

SWEATers, spor yapmayı seven herkesin Android telefonunda olması gereken bir uygulama. Sporunuzu yaparken yeni arkadaşlıklar kurabildiğiniz uygulamada sağlıklı yeme-içme mekan önerilerinden spor mağazaları ve spor salonlarına her şeyi bulabiliyorsunuz.

İster spora yeni başlamış biri olun, isterseniz de aktif olarak sporla uğraşan biri olun ilgilendiğiniz spor dalına ve seviyenize göre en uygun spor arkadaşınızı bu uygulamayla kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Spor yaparken sosyalleşmenize yardımcı olan harika bir uygulama. Harita üzerinden sportif etkinlikleri görüp hızlıca katılabiliyor, dilerseniz kendiniz de etkinlik oluşturabiliyorsunuz. Uygulama üzerinden mesajlaşma şansına da sahipsiniz.

Spora dair her şeyi tek bir platformda toplayan sosyal uygulama SWEATers’ın arayüzü de oldukça beğendim. Ana akışınızda spor yapmayı seven kişileri (isim, profil resimleri, ilgilendikleri spor branşı) görebiliyor, Hadi bölümünden öne çıkan etkinliklere bakıyor, Harita alanında spor arkadaşlarınızı, spor merkezleri ve mağazaları, yemek/içecek yerlerini görüyorsunuz.

Erkan Calp

SWEATers

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

SWEATers, spor yapmayı seven kişileri bir araya getiren sosyal bir platform.

SWEATers, sporla amatör veya profesyonel fark etmeksizin uğraşıyorsanız iPhone’unuza indirmeniz gereken bir uygulama.

Dış mekan aktivitelerinizi birlikte yapabileceğiniz arkadaşlar bulmaktan sağlıklı yeme-içme mekan önerisi almaya, spor mağazaları keşfetmekten spor salonu aramaya sporla ilişkili her şey bu uygulamada diyebilirim. Aktif bir yaşantınız varsa, spor yapmadan bir gün dahi geçiremiyorsanız fit olmanıza aynı zamanda da sosyalleşmenize yardımcı olan SWEATers’ı beğeneceğinizi düşünüyorum. 

Kullanıcı dostu arayüzle gelen spor uygulaması üç bölümden oluşuyor. SWEATers, aktif olarak egzersiz yapan kişileri profil fotoğrafları ve ilgilendikleri spor branşlarıyla birlikte gösterirken; Hadi, katılabileceğiniz sportif etkinlikleri gösteriyor. Harita bölümünden de spor mağazaları, spor salonları, yeme-içme mekanları, sportif faaliyetleri görüyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.