Sword vs Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Elit şövalyelerin kapıştığı bir düello etkinliğinde zirveye çıkmaya çalıştığınız ücretsiz bir dövüş oyunu.

Şövalyelerin karizma olduğu dönemlerde geçen bir dövüş oyunu istiyorsanız Android cihazınız için Sword vs Sword mantıklı bir seçenek olacaktır. Dövüş oyunu olarak altını çizdiğimiz oyun kategorisini bariz bir şekilde teke tek gerçekleşen düellolar nedeniyle bu şekilde adlandırıyoruz. Ne de olda savaş oyunları için biraz daha kalabalık bir ortamın oluşmuş olması gerekirdi. Siz de bu oyunda en iyi şövalye olup asalete giden yolun koridorundan geçiyorsunuz ve dövüş dinamikleri içerisinde kullanmış olduğunuz kılıç, kalkan, zırk ve miğferiniz yardımcınız oluyor.

Oyunda gerçekleştirdiğiniz her düellodan kazanan taraf olmaya çalışıyorsunuz ve bunun sonrasında kazanmış olduğunuz para ile kelimenin tam anlamıyle kendinizi modifiye ediyorsunuz. Mağazada sizi bekleyen birbirinden farklı teçhizatlar ile ya taktiğinize göre ya da açıkçası bütçenize göre karar verip bir sonraki karşılaşmalara hazırlanmanız gerekiyor. Bunu yapmanız da aslında şart, çünkü devam eden oyun içerisinde rakipleriniz de daha kalın giyinmiş olacaklar.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış bu olağan dışı dövüş oyunu büyük veya küçük her oyunseverin hoşuna gidecek cinsten bir çalışma. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda daha hızlı bir gelişim katedebilmek için uygulama içi satın alma seçeneklerine yönelebilirsiniz.

Alper Çetiner

Sword vs Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
97.1 MB DOSYA BOYUTU

Elit şövalyelerin kapıştığı bir düello etkinliğinde zirveye çıkmaya çalıştığınız ücretsiz bir dövüş oyunu.

Şövalyeler uzaktan bakınca kızların hayalini süsleyen romantik birer kahraman gibi görünüyor olabilirler ama gündelik hayatları içerisinde aslında her biri bir diğerinin kasabı olabilir. iOS cihazlarınız için çıkan Sword vs Sword da bu konsept içerisinde yer alan bir dövüş oyunu. Şavaş oyunu olarak adlandırmama sebebimiz bu oyunda teke tek düzenlenen düellolar eşliğinde oynamanız. Yani aslında, dövüş oyunu dinamikleri içerisine orta çağ atmosferi ve karakterleri katılmış durumda.

Oyun içerisinde gerçekleşen tüm mücadelelerden galip çıkmanız gerektiği büyük bir sürpriz olmasa gerek. Mobil oyun olarak bu türe katkı elbette ki güçlenme seçenekleri olacaktı. Bunun için de oyun giyim kuşam ve silah kalitesini yükseltecek seçenekler sunmuş mağazanın içerisi sizi daha güçlü kılacak kaliteli teçhizatlarla dolu. Bunları oyun içerisinde kazandığınız paralarla alabiliyorsunuz ama bu hamleyi yapmanız bir noktada zorunlu olacak çünkü rakipleriniz de dişli.

iPhone ve iPad kullanıyorsanız, sizin için hazırlanmış olan bu mobil dövüş oyunu yaş tanımadan eğlendirmeyi başaran bir çalışma. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen Sword vd Sword, daha hızlı gelişmek isteyenler için uygulama içi satın alma ile zırh edinme fırsatı da sunuyor.

Alper Çetiner

Sword vs Sword

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Elit şövalyelerin kapıştığı bir düello etkinliğinde zirveye çıkmaya çalıştığınız ücretsiz bir dövüş oyunu.

Şövalyeler arasında silahlı ve zırhlı kalkanlı savaşlar yapmış olduğunuz Sword vs Sword, ismini kelime kelimesine uygulayan bir dövüş oyunu. Savaş oyunu yerine dövüş oyunu dememizin en büyük sebebi bu çatışmaların düellolar halinde gerçekleşmesi. İşin farklı kısmı elbette işin orta çağ konseptiyle sunuluyor olması. Burada amacınız sizin kadar kuşanmış olan rakiplerinize karşı olan mücadelelerden zafer ile ayrılmak.

Oyunda kazandığınız her düello sonunda elinize bir kazanç geçiyor ve bununla birçok silah ve zırh seçenekleri arasında sizin stratejinize uygun olanı veya maddi gücünüzün yettikleri arasından seçim yapıp bir sonraki karşılaşmaya daha hazır oluyorsunuz. Çünkü oynadıkça karşınıza daha güçlü rakipler gelecek. Buna karşılık verebilmek için rakibe göre kuşanmış olmanız da şart.

Windows Phone cihazlarınız için ücretsiz olarak sunulan bu oyun normal dövüş oyunlarından sıkılanların ilgisini çekecektir. Para toplamak için defalarca kez aynı dövüşleri yapmak istemiyorsanız uygulama içi satın alma ile oyun içersinde bulunan teçhizatları daha hızlı şekilde satın alabilirsiniz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword Play APK

    Kilidini açabileceğiniz onlarca kılıç barındıran Sword Play APK'da, karşınıza çıkan düşmanları alt edin ve tüm seviyeleri geçmeye çalışın!
  • Infinity Sword

    Infinity Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Sword of Inferno

    Sword of Inferno başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Dark Sword APK

    Dark Sword APK, karanlık zindanlara girdiğiniz, ejderha ve canavarlarla karşılaştığınız mobil aksiyon rpg oyunu. Hack & Slash oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Blade: Sword of Elysion

    Blade: Sword of Elysion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Idle Sword

    Idle Sword mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Majestic Sword

    Majestic Sword eğlenceli ve sürükleyici bir Android oyunudur.