Swordigo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,211 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Swordigo, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform ve aksiyon oyunudur.

Swordigo, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri sürükleyici bir aksiyon ve platform oyunudur.

Koşacağınız, zıplayacağınız ve yolunuza çıkan düşmanlarınızla savaşacağınız oyunda amacınız; sürekli olarak daha da kötüye giden yozlaşmış bir dünyayı eski haline getirmek için yolunuza devam etmeye çalışmaktır.

Büyülü diyarları, zindanları, şehirleri, hazineleri ve devasa canavarlarla karşılaşacağınız oyunda, karşınıza sürekli yeni bir şeyler çıkacak ve bu yönüyle oyun sizi sürekli olarak şaşırtacaktır.

Klasik platform oyunlarından farklı olarak kazanacağınız deneyim puanları sayesinde karakterinizin seviyesini artırabileceğiniz Swordigo'da düşmanlarınızı yenmek için kullanabileceğiniz güçlü silahlar, eşyalar ve büyüler sizleri bekliyor.

Atmosfere uygun dinamik ışıklandırma sistemine sahip olan oyun görsel anlamda oyunseverleri oldukça etkileyecek özelliklere sahip. Tüm bunların dışında özelleştirilebilir dokunmatik kontrolleriyle kolay bir oynanış sunan Swordigo, platform oyunlarını seven tüm kullanıcıların denemesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Can Çevrim

Swordigo

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
77.3 MB DOSYA BOYUTU

Swordigo, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir platform oyunudur.

Swordigo, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir platform oyunudur.

Tüm platform oyunlarında olduğu gibi koşacağınız, zıplayacağınız ve düşmanlarınızla karşılaşacağınız oyunda amacınız; bozulmuş ve yozlaşmış bir dünyayı eski günlerine getirebilmek için karşınıza çıkan tüm kötülükleri alt etmeye çalışmak.

Farklı atmosferlerde geçen oyunda kasabalar, zindanlar ve hatta büyülü diyarları keşfedecek, karşınıza çıkan efsanevi yaratıklarla savaşacak ve el değmemiş hazineleri bulmaya çalışacaksınız.

Klasik platform oyunlarından farklı olarak, oyun sırasında yaptığımız birçok hamle için deneyim puanı kazanıyoruz ve kazanmış olduğumuz deneyim puanları sayesinde karakterimiz seviye atlayabiliyor ve bu sayede karakterimize ait yeni özelliklerle tanışabiliyoruz.

Düşmanlarımızla karşılaşmak için kullanabileceğimiz birçok silah, büyü ve eşya oyunda keşfedilmeyi bekliyor. Sürekli yeni silahlar ve büyüler keşfedebileceğiniz oyun oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip.

Dinamik ışıklandırma sistemine yer verilen oyunda farklı atmosferlerde karşınıza çıkacak olan gelişmiş ışıklandırma sistemi ve görsellik eminim ki sizleri de etkileycektir. Sonuç olarak platform oyunlarını seviyorsanız Swordigo, denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!