Syberia 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME

Syberia 2, point and click türünde bir macera oyunudur

Syberia 2 uzun yıllar önce bilgisayarlarımızda oynadığımız aynı isimli point and click klasiğini mobil cihazlarımıza taşıyan bir macera oyunu

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerimizde oynayabileceğimiz Syberia 2'nin hikayesi serinin ilk oyununun yarım bıraktığı yerden başlıyor. Hatırlanacağı üzere ilk oyundaki ana kahramanımız olan Kate Walker bir fabrikanın devir işlemleri için fabrikanın mirasçısı Hans Voralberg ile iletişime geçmeye çalışıyordu. Gizemli bir mucit olan Hans Voralberg çocukken bir mağarada bulduğu mamut şeklindeki oyuncak nedeniyle hayatını bu gizemli hayvanları araştırmaya adamış, mamutların izini Sibirya'ya kadar sürmüştür. Kate Walker, 2. oyunda Hans Voralberg'i Sibirya'da yakalıyor ve Hans'ın peşinden büyüleyici bir maceraya atılıyor.

Syberia 2 ilk oyunun yakaladığı başarının altında kalmayan bir macera oyunu. Serinin ikinci oyununda bizi yeni bulmacalar, diyaloglar, daha sık karşımıza çıkan ara sinematikler, detay seviyesi artırılmış grafikler ve sanatsal çizimler bekliyor. Oyunda temel olarak farklı ipuçlarını toplayarak bulmacaları çözmeye ve hikaye zinciri boyunca ilerlemeye çalışıyoruz. Sürükleyici ve etkileşimli bir roman olarak düşünülebilecek Syberia 2 uzun yolculuklarınızda be boş zamanlarınızda size bolca eğlence sunuyor. 

Eğer derin hikayeye sahip olan macera oyunlarını seviyorsanız Syberia 2'yi kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

Syberia 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
1.44 GB DOSYA BOYUTU

Syberia 2 kaliteli bir mobil macera oyunudur

Syberia 2, Microids firmasının 2000'li yılların başında piyasaya sürdüğü ve çıktığı dönemde büyük beğeni kazanan klasik macera oyununun mobil versiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olan Syberia 2'de maceramız bir önceki oyunun kaldığı yerden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere ilk Syberia oyununda kahramanımız Kate Walker ile bir oyuncak fabrikasının devir işlemleri için Hans Voralberg'in peşine düşmüştük ve bu amaçla Avrupa'nın uzak köşelerine seyahat etmiştik. Yeni oyunumuzda ise Hans Voralberg'in izini buluyoruz ve onunla iletişim kurmaya çalışıyoruz. Fakat maceramız burada sonlanmıyor; çünkü yepyeni bir dünya keşfederek içinde kayboluyoruz.

Syberia 2'de oyuncuları yeni diyaloglar, karakterler, güzel grafikler, zorlu bulmacalar ve benzersiz bir hikaye bekliyor. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Syberia

    Syberia oldukça beğeni kazanan macera oyununun mobil versiyonudur
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Cookie Star 2

    Cookie Star 2, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Pinch 2 Special Edition

    Pinch 2 Special Edition keyifle oynayabileceğiniz muhteşem bir bulmaca oyunu.