Sygic Europe: GPS Navigation

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
10,905 TOPLAM İNDİRME
1.8 GB DOSYA BOYUTU

Sygic: GPS Navigation, GPS üzerinden 3 boyutlu ve sesli hizmet verebilen yön bulma uygulamasıdır.

Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır.

Türkiye'nin yaklaşık %70'ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye'de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.

Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sygic Car Navigation

    Sygic Car Navigation, iOS platformu için üretilmiş bir navigasyon uygulaması.
  • Marine Navigation

    Faydalı özellikleriyle öne çıkan Marine Navigation denizcilerin, balıkçıların ve su sporlarıyla ilgilenen herkesin denemesi gereken bir uygulama.
  • CoPilot™ GPS

    iOS cihazlar için GPS rota takip ve yol tarifi uygulamasıdır.
  • Speedometer

    Speedometer, iOS cihazlarınız üzerinde aracınızın hızını takip edebileceğiniz GPS tabanlı bir hız görüntüleme uygulamasıdır.
  • Family GPS Tracker

    Aile bireylerinin birbirlerini kolayca takip edebilecekleri bu uygulama ile yaşı ufak veya sağlık problemleri olan bireyleri harita üzerinde takip edebilirsiniz.
  • Immortal Conquest: Europe

    Immortal Conquest: Europe, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması aracılığıyla gitmek istediğiniz noktalara en kısa sürede gidebileceğiniz rotalar oluşturabilirsiniz.
  • Wisepilot

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.