Sygic: GPS Navigation

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
76,811 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Sygic: GPS Navigation, GPS üzerinden geniş harita desteği ile kullanılan bir yön bulma uygulamasıdır.

Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır.

Türkiye'nin yaklaşık %70'ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye'de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.

Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sygic MirrorLink Navigation

    Sygic MirrorLink Navigation, kapsamlı bir navigasyona ihtiyaç duyanların değerlendirmesi gereken bir uygulama.
  • Maverick: GPS Navigation

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.
  • Polaris Navigation GPS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Navigation Shortcut

    Navigation Shortcut uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdaki navigasyon uygulamalarına kolayca erişebiliyorsunuz.
  • Navigation Layer

    Navigasyon katmanı cihazınızda çeşitli eylemleri gerçekleştirmek için çeşitli özelleştirilebilir hareketleri kullanmayı sağlayan bir uygulamadır.
  • GPS Phone Tracker Lite

    GPS Phone Tracker Lite, Android cihazlarınız ile arkadaşlarınız ve aile bireylerinizin nerede olduğunu tespit ederek onları kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir navigasyon uygulamasıdır.
  • Navmii GPS World

    Navmii GPS World, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz en detaylı, gelişmiş özelliklere sahip ve ücretsiz olan navigasyon uygulaması.
  • Waze Social GPS Traffic & Gas

    Sosyal GPS sürüş ve navigasyon uygulaması olarak sizi diğer sürücülere bağlayan Waze; keyifli, topluluk merkezli bir trafik ve navigasyon uygulamasıdır ve 30 milyon kullanıcıya sahiptir.