Symphony of the Origin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Android cihazları için çıkmış en başarılı JRPG örneklerinden biri olan Symphony of the Origin size Playstation oyunlarını hatırlatacak.

İlk Playstation konsolunun dönemi ile batı dünyasını hareketlendiren JRPG oyunlarının atmosferini unutamıyorsanız günümüz mobil cihazların bu performansı sorunsuz bir şekilde aktarabileceği bir teknolojik eşiğe ulaştığını memnuniyetle belirtmek isteriz. Symphony of the Origin isimli bu oyun da bu ruhu başarılı bir şekilde aktaran, başarılı bir sunuma sahip olan bir çalışma. Geniş kapsamlı birçok rol yapma oyunundaki gibi bu çalışmada da insanlar, elfler, cücler ve birçok farklı ırk ile birlikte farklı karakter sınıfları de mevcut.

GamePad desteği ile dikkat çeken bir oyun olan Symphony of the Origin aynı zamanda Android TV ile geniş akrana yayılabildiği için gerçek anlamda bir konsol keyfi yaşamanız mümkün. NVIDIA TegraZone içerisindeki seçkilerde de bulunan oyunun ne derece önemsendiğini bu unsurların tamamı ile anlamamız mümkün. Harika bir görsellik ve güzel animasyonlar sunan oyun içi savaş sekanslarıyla birlikte retro oyunseverlerin keyif aldığı mütevazi dünya haritası tasarımı farklı bir ilgiyi kendine çekmeyi başarıyor.

Silah geliştirme gibi crafting seçenekleri de olan iyi bir JRPG oyunu arıyorsanız Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan bu oyunu bir keyif içinde oynayacağınızdan eminim. Ne var ki, oyun ücretsiz değil ve sizden istenilen miktar bir mobil oyun için yüksek sayılacak miktarlarda. Öte yandan mobil oyun olarak basite indirgeyemeyeceğiz bir oyundan da bahsediyoruz. Karar sizin!

Alper Çetiner

Symphony of the Origin

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazları için çıkmış en başarılı JRPG örneklerinden biri olan Symphony of the Origin size Playstation oyunlarını hatırlatacak.

Playstation konsolunun batı dünyasına en büyük katkılarından bir tanesi JRPG türünün her kulvardaki oyuncuya ulaşıp yeni bir döneme kavuşması. Bu tarzı yakalayan oyunların dönemini özlüyorsanız günümüzde mobil teknolojinin bu gereksinimleri yerine getirecek kapasiteye ulaştığını iftiharla hatırlatmak istiyoruz. Symphony of the Origin isimli bu oyun da tüm bu zerafeti ve detayları başarılı bir ölçüde aktaran bir JRPG ve türünün beklentileri karşılarken geniş kapsamlılığı yaratacak insan, cüce, elf ve birçok farklı ırklara sahip.

Symphony of the Origin konsol deneyimini oyunseverlere aktarabilmek adına GamePad desteğiyle geliyor. Bununla birlikte Apple TV ile de uyumlu olduğu için büyük bir ekrandan oyunu klasik bir konsol oyunu gibi oynamanıza mani olacak hiçbir şey yok. Oyunun bir yandan NVIDIA TegraZone seçkileri içerisinde yer alması başarının boyutunu altından çizer nitelikte. Görsellik ve animasyonlar özellikle dövüş ekranlarında kendini gösterirken JRPG hayranların sevdiği yalın dünya haritası da retro oyunseverlerin de olaya ilgili kalmalarını sağlıyor.

Crafting ve silah geliştirme gibi dinamikleri de karakterlerin yapabildiği bu rol yapma oyunu iPhone ve iPad için tasarlanmış. Ne yazık ki bu oyun ücretsiz olarak gelmiyor ve istenen fiyat bir mobil oyun için yüksek sayılacak bir yerde. Yine de bu oyunun mobil oyun klasmanında yer almaktan öte bir içeriğe sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dolayısıyla karar size ait.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Emerald Maiden: Symphony of Dreams

    Kayıp nesneleri bularak gizemli bir dünyada macera dolu anlar yaşayabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • MU Origin

    MU Origin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

    Star Wars: Knights of the Old Republic klasik RPG oyununun Android versiyonudur
  • Dawn Break -Origin-

    Çok sayıda mücadele içeren destansı macera yolculuğu
  • MU Origin 2

    Destansı fantastik yolculuğa kaldığımız yerden devam ediyoruz.
  • The Ring of Wyvern

    Ejderha yüzüğünü bulmalısınız!
  • LEGO The Lord of the Rings

    LEGO The Lord of the Rings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur