Taaz

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
110,145 TOPLAM İNDİRME

Çok beğendiğiniz ama denemeye cesaret edemediğiniz saç ve makyaj stillerini denemek için Taaz yeter.

Sanal makyözünüz Taaz, fotoğraflar üzerinden onlarca saç ve makyaj alternatifini denemenizi sağlayan bir servis. Pek çok kadının beğenerek yararlanacağı siteye üye olup fotoğrafınızı ekledikten sonra onlarca alternatif sizi bekliyor olacak. Farklı göz makyajı stilleri ve yüzlerce saç stili arasından kendinize en yakışanı bulmak çok hızlı ve kolay. Taaz'ın editörü fotoğrafınız üzerinde farklı makyaj renklerinden farklı göz kalemi uygulamalarına kadar her detaya yer veriyor. Her tonda renk paleti en doğru rengi bulmanız için sizi bekliyor.

Taaz çok önemli başka bir güzellik sorununa daha çözüm buluyor. Saç kestirmeden en uçuk modellerin sizde nasıl duracağını fotoğraftan görebiliyorsunuz. Ünlü kadınların saç modeli ve renklerinde kendinizde deneyerek yepyeni bir keşfe çıkabilirsiniz. Kimbilir, hiç yakışmayacağınızı düşündüğünüz saç modelleri belki de sizin için yaratılmıştır. En doğru saç rengi yine uygulama yardımıyla bulunabilir. Servis fotoğraf üzerinde denediğiniz tüm makyaj malzemelerini marka ve renk seçeneklerine göre kullanıcılara sunuyor. Böylece beğendiğiniz ürünleri markalarına satın alabilirsiniz.

Taaz'ı kullanmak makyaj oyunlarını oynamak kadar kolay ve eğlenceli. Kolaylığına oranla ortaya çıkan sonuç ise gayet tatmin edici.
 

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor

    Fotor ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme servisidir
  • Getloupe.com

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir webservisidir.
  • Pixlr-o-matic

    Pixlr-o-matic ile fotoğraflarınıza kolayca şık bir görünüm kazandırabiliyorsunuz
  • Aviary

    Hızlı, etkili ve farklılık yaratan Facebook Zaman Tüneli kapak fotoğrafı oluşturmak istiyorsanız Aviary fotoğraf düzenleme uygulamasını kesinlikle kullanmalısınız.
  • imgur

    imgur, sunduğu platform bağımsız resim yükleme araçları ve programları ile basit bir şekilde resim yükleyebilme ve paylaşım yapabilmenizi sağlayan web servisidir.
  • Polarr Photo Editor

    Bilgisayarınıza hiçbir program kurmadan sadece Polarr'ı kullanarak fotoğraflarınıza muhteşem efektler verebilirsiniz.
  • Online Caps Yapıcı

    Online Caps Yapıcı tarayıcınız üzerinden kullanabileceğiniz bir resim düzenleme aracıdır
  • Optimizilla

    Optimizilla servisini kullanarak büyük boyutlu resim dosyalarınızı kolayca sıkıştırabilirsiniz.