Tactics Squad: Dungeon Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda yaratıklarla savaştığınız strateji rpg oyunu.

Tactics Squad: Dungeon Heroes, anime severleri ekran başına kilitleyeceğini düşündüğüm strateji rpg oyunları arasında. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda gizemlerle dolu dünyanın kapılarını aralıyoruz.

Anime tutkunlarına özel hazırlandığını ilk görüşte belli eden taktiksel strateji rol yapma oyunu Tactics Squad: Dungeon Heroes’da devasa büyüklükte yaratıklardan insan yiyen zehirli bitkilere onlarca farklı türün yaşamını sürdürdüğü kasvetli zindanlara giriş yapıyoruz. Büyücü, şövalye gibi kendilerine özgü yetenekleri olan kahramanlardan oluşan takımımızla birlikte kötü güçlere karşı savaşıyoruz.

Hava saldırısı, karşı saldırı ve şaşırtarak saldırma olmak üzere üç farklı düzende takımımızı yönetebiliyoruz oyunda. Savaşlar çok dar bir alanda gerçekleştiğinden aksiyon dozu yüksek keyifli bir oynanış çıkıyor ortaya. Oyunda durup düşünme şansımız yok; sürekli soldaki çarktan taktiğimizi değiştirmemiz, saldırıya göre kahramanlarımızı konumlandırmamız gerekiyor. Kahraman demişken savaşta mücadele eden karakterleri oyuna girmeden kendimiz seçiyoruz. Başka bir deyişle ekibimizi kurma şansına sahibiz. Ekipten söz açılmışken dilersek diğer oyuncularla birlik olup gücümüzü artırabiliyoruz.

Erkan Calp

Tactics Squad: Dungeon Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda savaştığınız taktiksel strateji rpg oyunu.

Tactics Squad: Dungeon Heroes, canavarlar, zehirli bitkiler, iskeletler ve daha nice türün bir arada olduğu zindanlara giriş yapmamızı isteyen taktiksel strateji rpg türünde kaliteli bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren rol yapma oyunu anime severlere şiddetle tavsiye ederim.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan Tactics Squad: Dungeon Heroes, zindanlarda vakit geçirdiğimiz arena çoklu modda savaşma imkanı veren sürükleyici bir mobil oyun. Görsel çizgileriyle Japon çizgi film hayranlarını kendisine bağlayan oyunda büyücü, şövalye gibi farklı sınıfta kahramanlardan oluşan kendi ekibimizi kurup zindanlarda mücadele ediyoruz. Her bölümde farklı bir düşman karşımıza çıkaran ve zorluk çıtasını git gide artıran oyunun en beğendiğim yanı hazır taktik sistemi oldu. Üç taktik arasından seçim yapıp düşmana farklı saldırılar gerçekleştirebiliyoruz.

Tactics Squad: Dungeon Heroes Özellikleri:

  • Oynaması ücretsiz taktiksel strateji rpg
  • Sadece kahramanlardan oluşan en iyi ekibinizi kurun.
  • Arenada birden fazla şekilde savaşın.
  • Çok sayıda zindanda yaratık sürüsüyle mücadele edin.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Heroes Tactics

    Heroes Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of the Dungeon

    Heroes of the Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Star Squad Heroes

    Star Squad Heroes, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon ve macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Wonder Tactics

    Wonder Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Fantasy War Tactics

    Fantasy War Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Tom Clancy's Elite Squad

    Tom Clancy's Elite Squad Android Oyunu İndir: Ubisoft'un ücretsiz aksiyon rpg oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.