Tactile Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Tactile Wars, minik askerlerle savaşlara katıldığınız bir Android oyunu.

Tactile Wars, farklı renklerden oluşan minik askerlerle savaşlara katıldığımız bir Android oyunu. Yüksek kalitede görseller içeren AAA kalitesinde oyunların havasından biraz uzak olsa da uzun süre ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Telefon ve tabletiniz için ücretsiz online oynayabileceğiniz bir savaş oyunu arıyorsanız ve görseller sizin için ikinci planda ise kesinlikle göz atmanız gereken bir yapım.

Oyunda farklı renklere sahip takımlar yer alıyor ve bunlardan birini seçerek ardı arkası kesilmeyen savaşlara katılıyoruz. Bir yandan kendi üssümüzü olası saldırılara karşı dayanıklı hale getirmeye uğraşırken diğer yandan diğer oyuncuların bölgelerine girip ele geçirme mücadelesi verdiğimiz oyunda ilerledikçe yani zaferle sonuçlanan her savaş sonrası hem saldırı hem de savunma hattımızı daha güçlü hale getirmemiz tüm bölgeleri ele geçirebilmemiz, tek güç olmamız açısından önemli.

Mayın, tank, kule, paralı asker, piyade ve daha nice ünite ile savaşmamıza izin veren oyunda tek başımıza savaşabilmenin yanı sıra düşmana karşı birleşip saldırılarda daha etkin olma şansına sahibiz.

Erkan Calp

Tactile Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Tactile Wars, savaş alanında rakiplerimizi yenmek için üstün stratejiler kurmamız gereken bir oyun.

Ücretsiz, sürükleyici ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız, biraz da savaş oyunlarına ilginiz varsa Tactile Wars göz atmanız gerekenler arasında yer alıyor. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda amansız savaşlara giren askerlerin komutasını üstleniyoruz ve savaş sahasında rakibimize üstünlük kurmaya çalışıyoruz.

Minik askerlerde oluşan ordumuzu kontrol edebilmek için tüm komutları ekrana parmağımızla aktarmamız yeterli oluyor. Askerler, çizdiğimiz güzergahta hareket ederek düşmanlara saldırılarda bulunuyorlar.

Amacımız düşman bölgelerini ele geçirmek ve bunu yaparken de kendi bölgemizi korumak. Savaş sırasında kullanabilecğeimiz çok sayıda birim var. Tanklar, mayınlar, piyadeler, toplar ve paralı askerler bunlardan sadece birkaçı.

Tactile Wars'ta kullanılan grafikler ve animasyonlar ilgi çekici bir tasarıma sahipler. Ekrana yansıtılan hiçbir detayda kalitesizlik hissi almıyoruz. Grafiklere paralel olarak ses efektleri de oyunun atmosferine uyumlu bir şekilde, ne çok aşırı sert ne de çocuksu bir şekilde tasarlanmış.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • Star Wars Rebels: Recon

    Star Wars Rebels: Recon, Star Wars evreninde geçen bir aksiyon oyunudur
  • Galaga Wars

    Galaga Wars mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Dude Theft Wars APK

    Android cihazlarınızda çevrimiçi veya çevrimdışı oynayabileceğiniz Dude Theft Wars APK, çeşitli oyun modlarını açık dünyasıyla birleştiren bir aksiyon oyunudur.
  • Car Wars 3D: Demolition Mania

    Car Wars 3D: Demolition Mania aksiyon dolu bir yarış oyunudur
  • Cartoon Wars 3

    Cartoon Wars 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Caveman Wars

    Caveman Wars, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz klasik bir savunma ve savaş oyunudur.
  • Rage Wars

    Rage Wars heyecan ve mizah dolu bir savaş oyunudur