TagsForLikes - Instagram Tags

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,063 TOPLAM İNDİRME

Android telefon ve tabletlerinizde hemen Instagram etiketlerini kopyalamak için bu uygulamayı kullanın.

TagsForLikes uygulaması Instagram'da paylaşacağınız resimlere en kolay ve hızlı yoldan etiket ekleyebilmeniz için hazırlanmış uygulamalardan birisi ve her resimde etiketler olması elbette takipçilerinizi ve beğenilerinizi de arttıracaktır.

Etiket eklemek için tek yapmanız gereken uygulama içerisindeki kategorilerden birini seçmek ve beğendiğiniz etiketleri kopyala dedikten sonra Instagram resimlerinize yapıştırmak. Dilerseniz özel etiket kategorileri de yaratabilir ve böylece kendi etiketlerinize hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulamada bulunan kategoriler arasında doğa, hayvanlar, ünlüler, takip edilecekler, yemek, moda ve çok daha fazlası yer almaktadır. Eğer sürekli olarak Instagram etiketleri girmekten sıkıldıysanız denemenizi önerdiğim uygulamalardan bir tanesi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TagsForLikes Pro

    Instagram'daki popüler etiketleri bularak, paylaşımlarınızın daha çok beğeni almasını sağlayabilirsiniz.
  • Takipçi Kazan for Instagram

    Takipçi Kazan for Instagram, popüler sosyal medya platformu Instagram'da hem takipçi hem de beğeni sayısı arttırmanızı sağlayan ücretsiz bir uygulama.
  • Top Nine for Instagram

    Instagram profillerinin en popüler paylaşımlarına bakın.
  • Repost & Save for Instagram

    Instagram'daki fotoğraf ve videoları tek bir tuşla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında reklamsız olarak paylaşabilirsiniz.
  • Recorder with Tags Lite

    Recorder with Tags Lite, Android cihazlarınız üzerinde ses kaydedebileceğiniz ve kaydettiğiniz sesleri etiketlendirebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Instagram Reels

    Instagram Reels APK ile Instagram'da beğendiğiniz Reels'ları kolayca indirebilirsiniz.
  • IGTV

    Instagram'da video yükleyin, para kazanın.