Tail Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Tail Drift, aksiyon dozu yüksek ve kaliteli bir yarış oyunu denemek isteyenlerin mutlaka göz atması gereken yapımlardan biri.

Tail Drift, Android işletim sistemi kullanan tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz adrenalin dozu yüksek bir yarış oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu keyifli oyunda daha önce pek az oyunda karşılaştığımız türden bir yarış oyunu deneyimine dahil oluyoruz.

Oyunda 360 derecelik silindirik pistlerde rakiplerimize karşı amansız bir mücadeleye girişiyoruz. İki farklı turnuvada sunulan 18 yarışta soluk kesen yarışlara katılıyoruz. Oyunun en dikkat çeken yanı farklı yarış modları sunması. Klasik, zamana karşı ve zaman uzatmalı olmak üzere toplamda üç farklı oyun modu bulunuyor. Bu oyun modlarından dilediğimizi seçip yarışlara başlayabiliyoruz.

Tail Drift'te oyunculara dört farklı uçak seçeneği sunuluyor. Bu uçakların her biri upgrade edilebilir özelliklere sahip. Yarışlardan elde ettiğimiz puanları kullanarak uçakları güçlendirebiliyor ve bu sayede rakiplerimize karşı üstünlük sağlayabiliyoruz.

Hem grafik hem de atmosfer olarak üst düzey bir deneyim vaat eden Tail Drift, yarış oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken seçenekler arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

Tail Drift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
169 TOPLAM İNDİRME
94.1 MB DOSYA BOYUTU

Tail Drift, iOS işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve soluk kesen bir yarış oyunu.

iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dozu yüksek bir yarış oyunu arıyorsanız Tail Drift'i mutlaka denemelisiniz. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğimiz bu oyunda birbirinden etkileyici pistlerde rakiplerimizi geçmeye ve yarışı birinci bitirmeye çalışıyoruz.

Oyundaki en ilginç ayrıntı, pistlerin tasarımı. 360 derecelik pistlerin her bölümünü yol olarak kullanabiliyoruz. Silindirik pistlerin kıvrımlarını çok iyi bir şekilde takip etmemiz gerekiyor. En ufak bir dikkatsizlik sonucunda merkezkaç kuvveti sebebiyle kontrol ettiğimiz araç uzaklara savrulabiliyor. Bu da tahmin ettiğiniz gibi bize vakit kaybettiriyor. Kaybedilen vakit birkaç saniye gibi ufak birimler ile ölçülse de yarışın sonucu üzerinde belirleyici etkiye sahip oluyor.

Oyunda 18 farklı yarış ve 2 farklı turnuva bulunuyor. Bu pistlerin her biri farklı tasarımlara sahipler ve bu yüzden alışmak biraz vakit alabiliyor. Üç farklı oyun modu sunulan Tail Drift'te istediğimiz modda mücadele edebiliyoruz. Sunulan modlar arasında klasik yarış, zamana karşı mücadele ve zaman uzatmalı yarış bulunuyor.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız upgrade sistemin Tail Drift'te de kullanılmış. Yarışlardan kazandığımzı puanları kullanarak uçağımızı güçlendirebiliyoruz. Bu sayede rakiplerimize karşı hatırı sayılır ölçüde avantaj elde edebiliyoruz.

Eğer siz de mobil cihazlarınız üzerinde oyanayabileceğiniz kaliteli ve ücretsiz bir oyun arıyorsanız Tail Drift'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • Drift Max World

    Mobildeki en iyi drift yarış oyunu!
  • Cliff Drift

    Telefonu fırlattıracak derecede zor drift yarış oyunu