Takasbank Bes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
4.9 MB DOSYA BOYUTU

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hesaplarınıza dair bilgilerinize anında ulaşın.

Takasbank Bes, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarının hesaplarına ilişkin bilgilere ulaşabileceği bir uygulama.

Zorunlu veya kendi isteğinizle katıldığınız Bireysel Emeklilik hesaplarınızda mevcut fon değerleriyle birlikte hesabınıza aktarılan Devlet Katkısı tutarlarını (fon adedi ve piyasa değeri cinsinden) kontrol edebileceğiniz resmi nitelikli uygulama.

Borsa İstanbul bünyesinde mevcut piyasalarda gerçekleşen; pay, borçlanma araçları, yurt dışı sermaye piyasası araçları, türev araçlar ve kıymetli madenlerle ilgili işlemlerin nakit ve menkul kıymet takasını sonuçlandırmak üzere yetkilendirilmiş merkezi takas kuruluşu olan Takasbank’ın web sitesi üzerinden verdiği hizmetlerden biri olan Bireysel Emeklilik Sistemi Hizmetleri Takasbank Bes mobil uygulamasıyla akıllı telefonunuzda.

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcısı olarak BES hesaplarınıza dair bilgilerinize 7/24 telefonunuzdan ulaşma kolaylığı sağlıyor. E-Devlet hesabınızla giriş yaparak (Takasbank Bes sistemine E-Devlet web sitesi üzerinden de ulaşabildiğinden güvenlidir) BES hesaplarınızı görüntülebiliyorsunuz. Devlet tarafından otomatik olarak dahil edildiğiniz ve kendi isteğinizle katıldığınız tüm BES hesaplarınız tek bir yerde, aktif ve pasif olarak ayrılmış şekilde görüntüleniyor. Dilerseniz BES hesaplarınızda meydana gelen günlük bakiye değişimlerinin kısa mesaj ve/veya e-posta ile, aylık bakiye değişimleri ve aylık fon tutar bilgilerinin e-posta ile gönderilmesi için bilgilendirme talebinde bulunabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Takasbank Bes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
23.8 MB DOSYA BOYUTU

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hesaplarınıza dair bilgilerinize 7/24 ulaşın.

Takasbank Bes, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarının hesap bilgilerini kontrol edebileceği resmi nitelikli uygulama. iPhone/iPad cihazınızdan BES hesaplarınıza dair tüm bilgilere hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

Devlet tarafından otomatik olarak dahil edildiğiniz ve kendi isteğinizle katıldığınız Bireysel Emeklilik Sistemi hesaplarınızda mevcut fon değerlerini, Devlet Katkısı tutarlarını 7/24 görebildiğiniz güzel, daha da önemlisi güvenli bir uygulama.

İster Devletin zorunlu olarak dahil ettiği Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımcılarından olun, ister kendi isteğinizle girdiğiniz Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcısı olun, Takasbank Bes mobil uygulaması üzerinden tüm BES hesaplarınıza ilişkin bilgiye ulaşabiliyorsunuz. E-Devlet hesabınızla giriş yaparak (Takasbank Bireysel Emeklilik Hizmeti, E-Devlet web sitesinde de yer aldığından güvenlidir.) BES hesap bilgilerinize anında ulaşabiliyorsunuz. Süresi geçmiş ve aktif olarak süren tüm sözleşmeleriniz çıkıyor. Bilgilendirme İşlemleri bölümünden de BES hesaplarınızda meydana gelen günlük ve aylık bakiye değişimlerinin ve aylık fon tutar bilgilerinin e-posta ve sms ile gönderilmesi isteğinde bulunabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Takasbank TEFAS

    Fonlar artık cebinizde!
  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • KrediGO

    KrediGO, QNB Finansbank'ın tüm banka müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi başvuru uygulaması.
  • Hesap Kitap

    Banka kredileri, motorlu taşıtlar vergisi ve maaş hesaplamalarıyla başınız dertteyse bu uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • AxessMobil

    Türkiye'nin modunuza göre kampanya sunan uygulaması
  • İşCep

    İş Bankası işlemlerinizi banka şubesine veya bankamatiğe uğramadan kolay ve hızlıca Android yüklü mobil cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ziraat Bankası

    Ziraat Bankası, şubeye gitmeden işlem yapmanızı sağlayan Ziraat Banka'sının resmi ve ücretsiz Android uygulamasıdır.