Takasbank TEFAS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Fonlar artık cebinizde!

Takasbank TEFAS, tüm fonlara ilişkin bilgilere tek bir yerden ulaşabileceğiniz, fon karşılaştırma, fon detaylı analiz, karşılaştırmalı getiri analizi özelliklerine sahip bir finans uygulaması.

Tüm fonları tek bir sistem üzerinden karşılaştırma ve tek bir yatırım hesabıyla piyasadaki tüm fonlara ulaşma imkanı veren elektronik fon platformu TEFAS’ın mobil uygulaması ile günlük, aylık ve yıllık fon bilgilerine istediğiniz anda kolayca ulaşabilir, fonlara ilişkin getiri analizleri yapabilirsiniz.

Fon Karşılaştırma menüsünden fon türü (kıymetli madenler şemsiye fonu, fon sepeti şemsiye fonu, katılım şemsiye fonu, borçlanma araçları şemsiye fonu, para piyasası şemsiye fonu, değişken şemsiye fonu, hisse senedi şemsiye fonu, karma şemsiye fonu, altın fonu, devlet katkısı fonu, hisse senedi fonu, karma fon, para piyasası fon vs.) fon grubu, kurucu seçimi yaparak; getiri, yönetim ücreti ve büyüklük bazında karşılaştırabiliyorsunuz. Fon Detaylı Analiz menüsünden ilgili fonun bilgilerine (unvanı, son fiyat, günlük getiri, fon toplam değer, kategorisi, yatırımcı sayısı, pazar payı vs), fon getirilerine (aylık ve yıllık), fon profiline ve grafiksel olarak varlık dağılımına ulaşabiliyorsunuz. Karşılaştırmalı Getiri Analizi menüsünden seçtiğiniz fonun diğer fonlarla yıl, ay bazında grafik üzerinden karşılaştırmasına ulaşabiliyorsunuz. En Çok Kazandıranlar menüsünde de en çok kazanç getiren fonlar grafik üzerinde gösteriliyor.

Erkan Calp

Takasbank TEFAS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
32.2 MB DOSYA BOYUTU

Fon bilgilerine kolay ve hızlıca ulaşın.

Takasbank TEFAS (Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu) mobil uygulaması, tüm fonlara ilişkin bilgilere tek bir yerden ulaşma kolaylığı sunuyor. Fon karşılaştırması yapma, fon detaylı analizi, karşılaştırmalı getiri analizi, en çok kazandıran fonları takip etme gibi faydalı özelliklere sahip harika bir finans uygulaması.

Takasbank’ın kurup işlettiği Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu kısa adıyla TEFAS’ın mobil uygulaması da bulunuyor. Yatırımcıların fon bilgilerini daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlayan uygulamada tüm fonlara ilişkin genel bilgilerin yanında fonların portföy dağılımı, fiyat bilgileri, getirileri (aylık ve yıllık bazda grafiksel olarak) ve diğer temel veriler yer alıyor. Fonlar ile diğer yatırım araçlarının getirilerinin karşılaştırmalarından Menkul Kıymet Yatırım Fonları ve Emeklilik Yatırım Fonları’na ait bilgilere ulaşmaya fonlara dair her şey elinizin altında.

Takasbank TEFAS Özellikleri:

  • Fon detaylı analiz (Fon bilgileri, fon getirileri, fon profili)
  • Fon karşılaştırma (Emeklilik ve Menkul Kıymet Yatırım)
  • Karşılaştırmalı getiri analizi (Haftalık, aylık, 6 aylık, yılbaşından itibaren, son 1/3/5 yıl)
  • En çok kazandıran fonlar (1/3/6 ay ve 1/3/5 yıl)
  • Duyurular
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Takasbank Bes

    Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hesaplarınıza dair bilgilerinize anında ulaşın.
  • Alneo Cüzdan

    Alneo Cüzdan uygulaması, kredi ve banka kartınız yanınızda olmasa bile alışveriş yapabilmenizi sağlıyor.
  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • KrediGO

    KrediGO, QNB Finansbank'ın tüm banka müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi başvuru uygulaması.
  • AxessMobil

    Türkiye'nin modunuza göre kampanya sunan uygulaması
  • Akbank Mobil APK

    Akbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerini evden çıkmadan kolayca yapın.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • ING Mobil

    ING Mobil, içinde birçok yararlı aracı bulunduran ING Bank'ın resmi mobil bankacılık uygulamasıdır.