Take Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Strateji savaşlarına katılacağız.

Birbirinden kaliteli oyunlar geliştiren Playdigious yine oyuncuların beğenisini kazandı. Take Cover adlı mobil strateji oyunu ile her kesimden oyuncuya hitap eden Playdigious, strateji savaşlarını konu alacak.

 Bir komutan olarak kariyet yapacağımız oyunda bizleri oldukça geniş bir içerik bekliyor olacak. Hızlı, tempolu ve aksiyon dolu bir atmosferde strateji savaşları yapacağımız oyunda aldığımız her karar oyunun gidişatını da etkileyecek. Rengarenk içeriklere sahip olan oyunda kendi üssümüzü kuracak, askerlerimizi eğitecek ve düşman karşısında daha güçlü bir yapıda olmaya çalışacağız.

Oyunu oynamayı bilmeyenler için karşımıza öğretici bir modda çıkacak. Modern teknolojinin ötesinde bir savaş ortamına sahip olan oyunda bizleri oldukça geniş bir içerik bekliyor olacak. Oyun içerisinde diğer oyunculara saldıracak ve onları savaş dışı bırakmaya çalışacağız.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Take Cover

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
205.5 MB DOSYA BOYUTU

Strateji savaşlarına katılacağız.

Mobil platformda bizleri strateji savaşlarına götürecek olan Take Cover iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunuldu.

Playdigious imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda kendi askeri üssümüzü kuracak, geliştirecek ve birbirinden farklı rakipler ile savaşacağız. Modern teknolojinin ötesinde bir savaş dünyasına adım atacağımız oyunda iyi bir komutan olabilmek için kariyer yapacağız.

Oyun içerisinde taktiksel kararlar alabilecek ve düşman karşısında bu taktikleri kullanabileceğiz. Oldukça tempolu ve aksiyon dolu bir savaş dünyasına sahip olan yapımda askerleri kontrol edebileceğiz.

Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda yayınlanan oyun 10 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. Mobil strateji oyunları arasında yer alan Take Cover, son güncellemesini 2016’da aldı.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Take Flight

    Eğlenceli uçuşlar yapabileceğiniz ve düşman uçaklarını vurarak görevleri tamamlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Cat'n'Robot: Idle Defense

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarında boy göstereceğiz.
  • PaladinZ

    Kendi kalenizi inşa ederek strateji savaşlarına katılacağınız aksiyon dolu bir oyundur.