Take Off The Flight Simulator

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME
611 MB DOSYA BOYUTU

Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Take Off The Flight Simulator kaliteli grafikleriyle öne çıkan bir mobil uçak simülatörü.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonu olan Take Off The Flight Simulator'da oyuncular birbirinden güzel uçakları kullanabilme imkanına sahipler. Oyunun kariyer modunda kendimize bir havayolu şirketi kuruyoruz ve uçaklarımıza pilotluk yaparak görevleri tamamlamaya ve para toplamaya çalışıyoruz. Kazandığımız parayı ise yeni uçak lar satın almak ve uçuş filomuzu geliştirebilmek için kullanabiliyoruz.

Take Off The Flight Simulator'da 14 farklı uçak modeli yer alıyor. Oyuncular bu uçakları 3 boyutlu ve detaylı bir şekilde tasarlanmış kokpitlerden kontrol edebiliyorlar. Oyun boyunca uçuşlarda farklı hava şartları, farklı görev türleri ve farklı mazaralarla karşılaşmaktayız. Kimi zaman yolcu taşırken kimi zaman kurtarma operasyonlarına katılabiliyoruz.

21 farklı havaalanına konuk olduğumuz oyunda serbest uçuş modu da yer alıyor. Açık dünya tabanlı Take Off The Flight Simulator bize güzel manzaralar eşliğinde uçuş yapabilme imkanı vermekte.

Can Erdil Şentürk

Take Off The Flight Simulator

x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
645 MB DOSYA BOYUTU

Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir uçak simülasyonudur

Take Off The Flight Simulator eğer uçuş yeteneklerinizi test etmek ve heyecanlı bir uçuş macerasına atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir uçak simülatörü.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir uçuş simülasyonu olan Take Off The Flight Simulator'da dilerseniz oyunun geniş açık dünya tabanlı haritasında serbestçe uçabiliyor, dilerseniz kendi havayolu şirketinizi kurarak uçuş kariyerinize adım atıyorsunuz. Oyunda temel olarak farklı hava şartlarında farklı görevleri tamamlayarak para kazanıyoruz. Bu parayla yeni uçakların kilidini açabiliyor, uçaklarımızın görünümünü değiştirebiliyor ve uçuş filomuzu daha kalabalık hale getirebiliyoruz. Oyun boyunca 21 farklı havaalanını ziyaret edebilmekteyiz.

Take Off The Flight Simulator'da uçakların kokpitleri bir hayli detaylı bir şekilde tasarlanmış. 14 farklı uçak modelinin yer aldığı oyunda farklı görev türleri oyuna heyecan kazandırıyor. Kimi zaman yolcu taşırken manzaraya şahit olabiliyor, kimi zaman da kurtarma operasyonlarına katılabiliyoruz.

Take Off The Flight Simulator'da her uçuşta karşımıza farklı senaryolar çıkabiliyor. Kimi zaman zorlu hava şartlarında uçmamız gerekirken kimi zaman motorlarımızdan biri arızalanabiliyor. Oyunun grafikleri oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • RFS - Real Flight Simulator APK

    Bir pilot simülasyonu olan RFS - Real Flight Simulator APK, kapsamlı bir oynanışla karşımıza çıkıyor.
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • Flight Sim 2018 APK

    Flight Sim 2018 APK yüksek kalitede grafiklere ve gerçekçi oynanışa sahip Android uçak simülatör oyunu.
  • V22 Osprey Flight Simulator

    V22 Osprey Flight Simulator gerçekçi bir uçuş simülatörüdür
  • Sea Harrier Flight Simulator

    Sea Harrier Flight Simulator gerçekçi bir uçuş simülasyonudur
  • Avion Flight Simulator 2015

    Avion Flight Simulator 2015 gerçekçi bir uçak simülatörüdür