Tales from the Borderlands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
748 TOPLAM İNDİRME

Tales from the Borderlands, Borderlands evreninde geçen bir macera oyunudur

Tales from the Borderlands, Gearbox firması tarafından ilk olarak bilgsayarlar ve oyun konsolları için yayınlanan FPS oyunu Borderlands'taki Pandora evreninde geçen bir hikayeye sahip olan bir mobil macera oyunudur.

The Walking Dead, The Wolf Among Us ve son olarak Game of Thrones gibi başarılı oyunlarıyla tanıdığımız Telltale Games tarafından hazırlanmış olan Tales from the Borderlands'da hikayemiz Borderlands 2'de geçen olayların ve Handsome Jack'ın yok edilmesinin hemen ardından başlıyor. Oyunda iki farklı kahramanı yönetmekteyiz. Rhys adlı kahramanımız bir Hyperion üyesi olarak bir sonraki Handsome Jack olma hayalini kurmaktadır. Diğer kahramanımız olan Fiona ise uzman bir dolandırıcıdır ve hayatını düzenlediği ückağıtlarla kazanmaktadır. Fiona ise ömrünün en büyük dolandırıcılık teşebbüsüne hazırlanmaktadır. Maceramızda iki kahramanımızın yolları istemeden de olsa kesişiyor ve kendilerine ait olduğunu düşündükleri bir paranın peşine düşüyorlar. Bu yolculukları sırasında gangsterler, haydutlar ve hazine avcıları ile karşılaşan kahramanlarımıza bu tehlikeleri atlatmalarında yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Tales from the Borderlands diğer Telltale oyunları gibi rol yapma oyunu yapısına sahip olan bir macera oyunu. Oyunun hikaye zincirini çözebilmek için fakrlı bulmacaları çözmemiz, farklı karakterlerle etkileşime girmemiz ve kritik kararlar almamız gerekiyor. Sorulara vereceğimiz cevaplar ve aldığımız kararlar oyunun gidişatını direkt olarak etkiliyor ve oyunculara farklı oyun tecrübeleri yaşatılıyor.

Tales from the Borderlands cell-shade tarzında çizgi roman benzeri grafiklere sahip. 5 bölümlük bir seri olan Tales from the Borderlands'ın ilk bölümü olan bu oyundan sonra geri kalan bölümlerin düzenli aralıklarla yayınlanması planlanıyor.

Can Erdil Şentürk

Tales from the Borderlands

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
455 TOPLAM İNDİRME

Tales from the Borderlands, Telltale Games tarafından hazırlanmış bir başka başarılı macera oyunudur

Tales from the Borderlands, The Walking Dead, The Wolf Among Us ve Game of Thrones gibi başarılı macera oyunlarıyla tanıdığımız Telltale Games'in yayınlamış olduğu bir başka kaliteli mobil macera oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Tales from the Borderlands, bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarında oynadığımız Borderlands 2'nin hemen ardından geçen olayları konu alınıyor. Hyperion'un başındaki isim olan Handsome Jack yok edildikten sonra başlayan olaylarda 2 farklı kahramanın kesişen hikayesine tanık oluyoruz. Pandora'da geçen oyunda Handsome Jack ortadan kaybolduktan sonra boşalan Hyperion tahtına Rhys adlı kahramanımız oturmak istemektedir. Fiona ise uzman bir dolandırıcı olarak Pandora'yı dolaşmıştır ve artık sıra hayatanın en büyük dolandırıcılığını gerçekleştirmeye gelmiştir. Fakat işler iki kahramanımız için de bekledikleri gibi gitmemiştir ve kader onları istemeseler de bir araya getirmiştir. Artık haydutlara, hazine avcılarına ve gangsterlere karşı birlikte mücadele etmeleri gerekmektedir.

Tales from the Borderlands, Borderlands oyunlarından alışlık olduğumuz mizahi öğeleri güzel kullanan bir oyun. Diğer Telltale oyunları gibi Tales from the Borderlands'da da seçimlerimiz oyunun nasıl ilerlediğini ve nasıl sonlandığını belirlemekte. Bu nedenle diyaloglara vereceğimiz cevapları, alacağımız kararları dikkatli bir şekilde seçmemiz gerekmekte.

Tales from the Borderlands 5 bölümlük bir seri halinde hazırlanmış. Oynayacağınız bu ilk bölümün ardından geri kalan bölümleri oynamak için bölümleri uygulama içerisinden satın alabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Tales: The Wishes CE

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için ipucu toplayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Delivery from the pain

    Zombilerden kaçın ve keşife başlayın.
  • Chrono Tales

    Chrono Tales, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur.
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Maestro: Music from the Void

    Gizemli mekanlarda dalaşarak çeşitli ipuçları toplayıp kayıp objeleri bulabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tales of Wind

    Şehri şeytani güçlerden kurtarın.
  • Pirate Tales

    Hikaye odaklı ilerleyen farklı bir korsan savaş oyunu
  • Tales of Thorn

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir rol yapma oyunu