Tales of a Viking: Episode One

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Tales of a Viking: Episode One, kahramanlarınızın seviyesini yükselterek ilerleyeceğiniz sıra tabanlı bir Android strateji oyunu.

Tales of a Viking: Episode One, tam versiyonu ücretli olan fakat ücretsiz olarak da belirli bölümlerini oynayabileceğiniz RPG ve strateji karışımı bir Android oyunu. Kendi kahramanınıza sahip olduğunuz oyunda kahramanınızın seviyesini yükseltmek ilk amaçlarınızdan bir tanesi. Fakat iş seviye yükseltmekle bitmiyor. Kahramanınız ile savaşarak eşyalar düşürmeli ve bu eşyalarla daha güçlü bir kahramana sahip olmalısınız.

Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Tales of a Viking'in grafikleri 8 bit. Bu nedenle yüksek kaliteli grafik beklentiniz olmaması gerekiyor. Oyunun ilk bölümü olarak yayınlanan Episode one dışındaki diğer bölümleri oynayabilmek için ücret karşılığında satın almanız gerekiyor.

Oyunda kazandığınız puanları tüm diğer online oyuncuların aldığı puanlar ile kıyaslayarak ne kadar iyi olduğunuzu görebiliyorsunuz. Eğer iyi bir stratejistseniz bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirip mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Barış YANIK

Tales of a Viking: Episode One

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
48.2 MB DOSYA BOYUTU

Tales of a Viking: Episode One, oyuncuların sıra sıra birbirleri ile kapıştıkları sıra tabanlı bir iOS strateji oyunu.

Tales of a Viking: Episode One, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde oynayabileceğiniz hem eğlenceli hem de heyecanlı bir strateji oyunu. Farklı bölümlerden oluşan oyunun ilk bölümü Android platformunda ücretsiz olmasına rağmen iOS platformunda malesef ücret karşılığında satılıyor.

Oyuncuların sıra sıra birbirleri ile karşılaştıkları bu oyunda hem strateji hem de RPG bulunuyor. Yapacağınız savaşlarda ne kadar iyi stratejik kararlar alabilirseniz kazanma şansınız o kadar artıyor. Ayrıca kazandıkça kazanacağınız sandıklardan da bir çok eşya çıkıyor ve bu eşyalar sayesinde kahramanınız güçleniyor. Bunun dışında kahramanınız oynadıkça seviye artışı sağlıyor ve bu şekilde de gücüne güç katıyor.

Bir çok boss'la da savaşacağınız oyunda en iyi olabilmek için çok fazla vakit geçirmeniz gerekebilir. Strateji oyunlarını seviyorsanız Tales of a Viking'i kesinlikle oynamalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Day of the Viking

    Day of the Viking eğlenceli bir kale savunma oyunudur
  • Grim Tales: Threads of Destiny

    Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Tales of Windspell

    Sihir ve büyüler yaparak eşsiz bir şehir inşa ederek maceraya doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Viking: Heroes War

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil strateji oyunu
  • Dawn of Titans

    Dawn of Titans, konsol kalitesinde grafikleriyle öne çıkan titanların savaşı üzerine kurulu online strateji oyunu.
  • Vikings Gone Wild

    Gerçek zamanlı Viking savaşlarına katılacağız.
  • Ocean Tales

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz şehir inşası oyunudur.
  • Icebreaker: A Viking Voyage

    Icebreaker: A Viking Voyage oynaması oldukça zevkli olan bir bulmaca oyunudur