Talking Pocoyo Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,079 TOPLAM İNDİRME

Talking Pocoyo Free, sölediklerinizi komik bir sesle tekrarlayan, sizinle dans eden ve çeşitli enstrümanlar çalabilen oldukça eğlenceli ve sevimli Android uygulamasıdır.

Talking Pocoyo Free, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça neşeli ve sevimli bir uygulamadır. Uygulamadaki kahramanımız Pocoyo ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Çocuklar tarafından daha çok kullanılan uygulama ile yetişkinlerde eğlenebilir.

Pocoyo ile konuşabilir, onu gıdıklayabilir, oyun oynayabilir, enstrüman çalabilir ve brlikte dans edebilirsiniz.

Pocoya ile konuştuğunuz zaman söylediklerinizi komik bir ses tekrarlayacaktır. Onu gıdıklarsanız veya vücudunun herhangi bir yerine dokunursanız komik tepkiler gösteriyor. Aklında tutacağı hayvanları tahmin ederek bulmaya çalışacağınız Pocoyo ile dans ederek oldukça eğlenebilirsiniz. Muhteşem dans etme yeteneğine sahip Pocoyo'yu tekrar etmeye çalışabilirsiniz. Sevimli Pocoyo'nun yetenekleri arasında birçok enstrümanı çalmak da var. O çalarken sizde onunla birlikte çalabilirsiniz.

Ücretsiz olan uygulamada bulunan özelliklere 3 yeni enstrüman ve 4 yeni dans türünü açtırarak seçeneklerinizi çoğaltabilirsiniz. Çocuğunuzun veya kendinizin oldukça keyifli vakit geçirebileceği Talking Pocoyo Free uygulamasını indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Talking Pocoyo Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
489 TOPLAM İNDİRME
70.9 MB DOSYA BOYUTU

Talking Pocoyo Free, sölediklerinizi tekrar eden, sizinle birlikte dans eden yada müzik çalan sevimli ve başarılı bir İOS uygulamasıdır.

Talking Pocoyo Free, sölediklerinizi tekrarlayan ve sizinle birlikte oynayan oldukça sevimli ve eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Uygulama içerisinde kahraman Pocoyo ile ister müzik enstrümanı çalın, isterseniz birşeyler sölyleyerek tekrarlamasını sağlayın. Hatta sizinle dans bile edebiliyor. En iyi arkadaşınız olabilecek Pocoyo ile keyifli vakit geçirmek mümkün. Aklında tuttuğu hayvaı tahmin etmeye çalışacağınız Pocoyo ile yaptığınız herşeyi kaydederek arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Çocuklarınız ve sizin için eğlenceli olabilecek uygulama ile sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

Özellikler:

  • Pocoyo ona sölediğiniz herşeyi komik bir sesle tekrar eder.
  • Pocoyo'nun vücuduna dokunduğunuz zaman size tepki gösterir. Örneğin gıdıklayarak nasıl tepki göstereceğine bakabilirsiniz. Tüm tepkilerini bulabilmek için Pocoyo ile oynayabilirsiniz.
  • Pocoyo aklında bir hayvan ismi tutat ve sizin tahmin etmenizi ister.
  • Muhteşem dans etme yeteneği olan Pocoyo'ya eşlik ederek onu tekrarlayabilirsiniz.
  • Birçok enstrümanı çalablen Pocoyo ile birlikte sizde ona eşlik edebilirsiniz.
  • Yaptığınız herşeyi kaydederek, arkadaşlarınız ve sedikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

Çoucuğunuzun veya kendinizin keyifli vakit geçirebileceği bu sevimli uygulama tamamen ücretsiz. Hemen indirerek Pocoyo ile eğlenmeye başlayabilirsiniz. Oyun içerisindeki reklamları görmek istemezseniz 1.99 $ ödeyerek reklamları kaldırmak mümkün. Bu sevimli ve eğlenceli uygulamayı denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Larry the Bird Free

    Talking Larry the Bird Free, Android cihazlarınız üzerinde size arkadaşlık edecek, size şarkı söyleyecek ve sölediklerinizi taklit edecek eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Talking Tom & Ben News Free

    İki ünlü TV haber sunucusu Tom & Ben, siz ne derseniz tekrar eden, birbirlerine sürekli olarak şakalar yapan bir kedi ve bir köpek.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Talking Santa

    Talking Santa, tıpkı Talking Tom benzeri bir deneyim sunan bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • Talking Ben the Dog Free

    Talking Ben the Dog Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • Pocoyo Run & Fun

    Pocoyo Run & Fun, çocukların oynayabileceği fizik tabanlı yarış oyunu.