Tangled Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME

Tangled Up!, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Tangled Up!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Fizik tabanlı bir oyun olan Tangled Up!'da ne kadar zeki olduğunuzu kanıtlıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Elektrik yüklerini bağlamanız ve uygun kombinasyon ile birleştimenizi gerektiren bir oyun olan Tangled Up!, karışık ve zorlu bir bulmaca oyunudur. Oyunda ne kadar zeki olduğunuzu ortaya koyuyor ve birbirinden zorlu onlarca bölümü geçmeye çalışıyorsunuz. Zorlu bir oyun olan Tangled Up!'ı çözebilmek için fizik bilginizin de olması gerekiyor. Bölümleri geçmek için farklı özel güçler kullanabiliyor ve yardım alabiliyorsunuz. Eğlenceli ancak zor bir oyun olan Tangled Up!'ı sakın kaçırmayın. Oyunda gizlenmiş fotoğrafları bulmaya çalışıyor, kilitli nesnelerin kilitlerini açmaya çalışıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Karakterler için özel geliştirmeler de yapabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. 

Oldukça canlı grafiklere sahip olan oyundaki ses efektleri de oldukça eğlenceli bu nedenle oyun sırasında sıkılmıyor ve daha fazla zevk alabiliyorsunuz. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayan Tangled Up! oyununu mutlaka deneyin.

Tangled Up! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tangled Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Tangled Up!, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Tangled Up!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda elektrik yüklerini doğru sırada bağlamaya çalışıyor ve bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Fizik tabanlı bir oyun olan Tangled Up!'da ne kadar zeki olduğunuzu kanıtlıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Karışık ve zorlu bir oyun olarak dikkat çeken Tangled Up! oyununda elektrik yüklerini bağlayarak ilerliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Bölümeri geçmek için özel güçler kullanabiliyor ve yardım da alabiliyorsunuz. Eğlenceli bir oyun olan nitelendirebileceğimiz Tangled Up!'da zorlu bölümler ve kararlar sizleri bekliyor. Fizik tabanlı bir oyun olan Tangled Up!'ı oynayabilmek için fizik bilginizin iyi olması gerekiyor. Onlarca zorlu bölüme sahip olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Oyunda gizlenmiş fotoğrafları bulmaya çalışıyor, kilitli nesnelerin kilitlerini açmaya çalışıyor ve zorlu bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Karakterler için özel geliştirmeler de yapabileceğiniz oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Canlı grafiklerin yer aldığı oyunda kullanılan ses efektleri de oldukça eğlenceli ve bu nedenle oyun sırasında sıkılmıyorsunuz. Beyninizi sınırlarına kadar zorlayan Tangled Up! oyununu mutlaka deneyin.

Tangled Up! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Up Tap

    Up Tap ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Button Up!

    Button Up, Android telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği yeni ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Armor Academy Shape It Up!

    Armor Academy Shape It Up! mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Heads Up!

    Heads Up! oldukça eğlenceli bir tahmin etme oyunudur
  • Snark Busters: All Revved Up

    Snark Busters: All Revved Up mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Close'em Up

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Up Left Out

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir zeka oyunu