Tank Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME

Tank Raid, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz online multiplayer tank savaşı oyunu.

Tank Raid, hem web tarayıcı (internet tarayıcısı) üzerinden hem de Android telefondan oynanabilen online tank oyunları arasında sanırım en iyisi. Görsel çizgileriyle küçük oyuncuları hedef aldığı algısı oluştursa da multiplayer savaş oyunlarından keyif alan herkesin oynamasını istediğim bir yapım. Ücretsiz indirilebilir olmasıyla bir görün derim.

Gerçek zamanlı oynanan, strateji odaklı multiplayer tank savaşı oyunu olarak mobil platformda yerini alan Tank Raid, arcade stilinde oynanış sunuyor. Robot tankların arenada kapışına dahil olduğumuz oyunda tek karşılaşmada 5 kişi yer alabiliyor. Savaşı kazanmak için 5 dakika gibi oldukça kısa bir süre veriliyor. Elektrik kalkanı, zaman ayarlı bomba, mayın, lazer silahı ve daha nice silahla donatılmış tanklarla mücadele ediyoruz. Öldürdüğümüz her düşman, yaptığımız her başarılı atış bizi daha da güçlendiriyor. Dahası sürpriz ödüllerin sahibi oluyoruz.

Kolay oynanışa sahip olan oyunda oynanışa dair birkaç ipucu da paylaşmak istiyorum:

  • Gücünüzü artırmak için silah ve yeteneklerinizi sürekli güncelleyin.
  • Çapraz ateş savaşında sıralamanızı yükselterek daha fazla ödülün sahibi olun.
  • Düşmanlara karşılık vermek için silah ve becerilerinizi akıllıca kullanın.
  • Merminiz bittiğinde ateşin yoğun olduğu bölgeden uzak durun.
  • Süper robotları görürseniz saklanın; hiç savaşa girmeyin.
  • Düşmanlarınızın yerini radardan takip edin.
  • Merminizin boşa gitmemesi için hedefi açıkça gördüğünüzden emin olun.

Erkan Calp

Tank Raid

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Tank Raid, 5 dakika süreli savaşlara katıldığınız online multiplayer tank oyunu.

Tank Raid, iPhone ve iPad’de oynanabilen online tank savaş oyunları arasında en zorlu, sürükleyici, keyifli oynanış sunanı desem yanlış olmaz sanırım. Görsel açıdan günümüz mobil oyunlarının biraz gerisinde kalsa da oynanış tarafında multiplayer destekli olmasıyla bunu unutturuyor. Kısa süreli nefes kesen tank savaşlarına hazırlanın.

Tamamen ücretsiz olan, arcade stilinde oynanış sunan multiplayer tank savaşı oyununda karşılaşmalar 5 dakika süreyle kısıtlanmış. Arenaya çıktığınız an direkt savaşın içerisine giriyorsunuz. İlk üç dakikada keşif yaparak deneyim kazanıyor, seviye atlıyor, kalan iki dakika içerisinde de süper güçler kazandıracak, tankınızı robotlara dönüştürmenizi sağlayacak galaksi taşı için mücadele ediyorsunuz. Ayrıca maçın sonunda galaksi taşı kazanına birçok ödül veriliyor.

Bilim kurgu tarzı ve etkileyici yuvarlak biçimli yapıların yer aldığı 7 arena, aralarında lazer mermileri, elektrik kalkanları, zaman ayarlı bomba, lazer silahı, füze, mayının da yer aldığı birçok etkili silah sunuyor oyun. Modern silahların haricinde kısa süreliğine etkili sihirli silahlarınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Thunder Raid

    Thunder Raid'de düşman hatlarını yok etmeye çalışan bir uçağın kontrolünü ele alıyoruz.
  • Violent Raid

    Violent Raid klasik tarza bir uçak savaşı oyunudur.
  • RAID HQ

    RAID HQ, John Rambo yerine geçip adanızı korumaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Castle Raid 2

    Castle Raid 2, Android cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz çift kişilik bir savaş ve strateji oyunudur.
  • Raid Defender

    Raid Defender, atari oyunu olarak kategorilendirilen ve oynaması son derece heyecanlı ve eğlenceli olan bir Android savunma oyunudur.
  • WWF Rhino Raid

    WWF Rhino Raid, Android mobil cihaz sahibi kullanıcıların ücretsiz olarak oynayabileceği son derece heyecanlı ve eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Fatal Raid