Tank.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Tank.io, Agar.io ve Slither.io çizgisini taşıyan online tank savaşı oyunu.

Tank.io, online oynanabilen tank savaşı oyunu ve adından da tahmin edeceğiniz üzere gerçek tankların yer aldığı mükemmel ötesi grafik kalitesi sunan bir yapım değil. Agar.io ve sonrasında çıkan Slither.io oyunlarını severek oynadıysanız bu yapımdan da keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Oldukça geniş bir haritada etrafınızda dolaşan irili ufaklı şekillere ateş ederek gücünüze güç katmanın yanı sıra aniden, hiç beklemediğiniz noktalardan çıkan düşman tanklarını indirmeye çalıştığınız oyunda seviye atladıkça daha da büyümek yerine güçleniyorsunuz. Koruma kalkanı, çift yönlü ateş etme, daha hızlı ilerleme, dayanıklılığınızın artması gibi oyunda daha uzun süre hayatta kalabilmenizi sağlayan 6 çeşit güçlendirici mevcut.

16 farklı tank içeren oyunda orta taraf savaş alanını oluştururken, sol tarafta güçlendiricileriniz, sağ tarafta savaştığınız oyuncuların puanını gösteren sıralama listesi, orta alt tarafta da seviyeniz gösteriliyor. Tabii ki köşelerde tankı kontrol etmeniz ve ateş etmeniz için butonlar yer alıyor.

Erkan Calp

Tank.io

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Tank.io, iOS cihazlarınızda online oynayabileceğiniz tank savaşı oyunu.

Tank.io, mobil platformda oldukça popüler olan aksiyon strateji oyunları Agar.io ve Slither.io’nun çizgisine sahip online tank savaşı oyunu. Olabildiğince geniş tasarlanmış harita üzerinde düşman tanklarını indirerek büyümeye çalıştığımız oyunda seviye atladıkça yenilmez olmaya bir adım daha yaklaşıyoruz.

iOS platformunda Agar.io, Slither.io oyunlarından sonra karşımıza çıkan Tank.io’da hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Bir yandan gücümüze güç katan yemleri vururken, diğer yandan bizden oldukça hızlı hareket eden ve daha etkili atışlar yapan tanklardan kaçmaya çalıştığımız oyunda gerçek oyunculara karşı oynadığımızdan stratejimizi sürekli değiştirmemiz gerekiyor.

Mobil oyunla harcayacak zamanı olan herkesin kesinlikle indirip oynaması gerektiğini düşündüğüm tank oyununda can, kalkan, hız gibi güçlendiricilerin yanı sıra yükseltme seçenekleriyle etki gücümüzü ve hayatta kalma süremizi artırabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu