TANKOUT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME

TANKOUT, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz online tank savaşı oyunu.

TANKOUT, kendi haritalarınıza da oluşturabildiğiniz online tank savaşı oyunu. Retro görselleriyle daha çok eski nesil oyuncuları kendisine çekeceğini düşündüğüm aksiyon yüklü bir yapım olarak Android platformunda yerini alıyor. İndirmesi ve oynaması ücretsiz.

Görsellerinin yanında ses efektleriyle de eskilere götüren TANKOUT, onlarca oyuncunun katıldığı büyük haritalar sunuyor. İster duvarlarını kendiniz ördüğünüz haritada isterseniz de hazır oluşturulmuş haritalarda oynayabiliyorsunuz. Savaşlar oyuncu sayısı çok olduğundan haliyle heyecanlı geçiyor; duraksamıyor. Toplama beş canınız var ancak haritada bazı bölgelere koyulmuş kalpleri alarak eski sağlığınıza kavuşabiliyorsunuz. Tabii ki can havliyle ulaşmayı başarırsanız…

Oyundaki coins’leri ise kendi savaş arenanızın temellerini atarken ihtiyaç duyacağınız blokları satın almak için harcıyorsunuz.

Erkan Calp

TANKOUT

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

TANKOUT, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz, ufak boyutlu online tank savaşı oyunu.

TANKOUT, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynanabilen, ufak boyutlu retro görsellere sahip online tank savaşı oyunu.

Görsellere fazla takılmayan bir mobil oyuncuysanız veya yıllar öncesinin oyunlarına özlem duyuyorsanız dünya genelinde oyuncuları bir araya getiren bu tank oyununu tavsiye ederim. Sadece 11 MB büyüklüğünde eğlenceli bir yapımdan bahsediyorum.

Duvarlarını kendinizin ördüğü savaş arenaları yapma seçeneği sunan az sayıda tank oyunundan biri TANKOUT. Oyunda aksiyonu seven, tank savaşlarına bayılan onlarca oyuncuyla aynı haritada buluşuyorsunuz. Herkesin “Etrafım sarılı, hızlı hareket etmeliyim” düşüncesiyle oynadığı duraksamayan bir yapım. Sadece online oynama seçeneği olduğundan aktif internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu