Tap Flight : Beyond Tail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Tap Flight : Beyond Tail, Android platformunda ücretsiz oynanabilen uçak savaş oyunları arasında.

Tap Flight : Beyond Tail, Android telefonunuzda uçak oyunlarına yer veriyorsanız kesinlikle oynamanızı istediğim kaliteli bir yapım. Sadece Android telefon ve tabletler için indirilebilir olan uçak savaş oyununda oyun zevkini alt üst eden, gereksiz kontroller yer almıyor. Uçağı nasıl kontrol edeceğinizi düşünmeden kendinizi direkt savaşa verebiliyorsunuz.

Görsel efektlerle süslenmiş yüksek kalitede detaylı grafikler sunan nadir uçak savaş oyunlarından biri Tap Flight: Beyond Tail. Oyunda çift kanatlı eski uçaklardan (biplane) jet uçaklarına her biri ayrı sürüş keyfi veren uçaklarla savaşlara giriyorsunuz. Dr.1, Spitfire, Bf109, Fw190, Me262 kullanabildiğiniz savaş uçaklarından sadece birkaçı. Hava filonuzu yükseltme şansına da sahipsiniz. Savaş esnasında iki şekilde para kazanabiliyorsunuz. Birincisi; düşman uçaklarını makineli tüfek ve uçaksavar silahı ile indirerek. İkincisi de; Hava saldırısı görevlerini gerçekleştirerek.

Güneşli hava, kar fırtınası, gök gürültülü fırtına demeden sürekli savaşacağınız uçak oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flight 787

    Flight 787, Android platformunda oynanabilen bir simülasyon oyunudur.
  • Turboprop Flight Simulator APK

    Turboprop Flight Simulator APK Android uçak simülasyonu oyununda askeri ve yolcu uçaklarının pilotluğunu yapıyorsunuz. Uçak simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Take Off The Flight Simulator

    Take Off The Flight Simulator mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Airplane Flight Mania 3D

    Ücretsiz bir simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Airplane Flight Mania 3D ne yazık ki beklentileri karşılamakta zorluk çekiyor.
  • Flight Simulator: Fly Plane 3D

    Bilgisayarda uçak simülasyonu oynayanlara mobil dünyadan müjdeli haberimiz var. Flight Simulator: Fly Plane 3D ile artık Android üzerinden de uçmanız mümkün.
  • Flight Simulator : Plane Pilot

    Flight Simulator : Plane Pilot, adadan adaya yolcu taşıyıp para kazandığınız kaliteli bir uçak simülasyon oyunu.
  • Tap Tap Builder

    Tap Tap Builder, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz şehir kurma oyunu.
  • Tap Tap Fish - AbyssRium

    Tap Tap Fish - AbyssRium, VR (sanal gerçeklik) desteği sunan su altı oyunu.