Tap The Duck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME

Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.

Tap The Duck, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri Fruit Ninja benzeri eğlenceli bir beceri oyunudur.

Oyun ekranı üzerinde beliren ördeklere dokunarak veya parmağınızı ekran üzerinde kaydırarak avlamaya çalışacağınız oyunda dikkat etmeniz gereken şey sadece ördekleri avlamak olmalıdır. Çünkü ördekler dışında ekrana gelen sevimsiz yaratıklardan birine yanlışlıkla dokunursanız canınız gidiyor.

Olabildiğince çok ördek avlayarak yüksek skorlar elde etmeniz gereken oyunda; her bölüm başlangıcında toplayacağınız kaç puan karşılığında kaç yıldız kazanabileceğiniz belirtiliyor. Bu noktada sizin amacınız üç yıldızı kapabilmek için ihtiyacınız olan yüksek puanlara ulaşmak olmalı.

Aynı zamanda oyun içerisinde topladığınız altınlar yardımıyla avlamış olduğunuz ördekleri özelleştirebilir ve oyunu çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Tüm bunların dışında oyun ekranı üzerinde yer yer beliren 15 adet özel ördeği avlayarak koleksiyonunuzu tamamlama şansını da sizlere sunan oyun, oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip.

Can Çevrim

Tap The Duck

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Tap The Duck, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve yeteneklerinizi test eden bir ördek avlama oyunudur.

Tap The Duck, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri beceri türünde bir ördek avlama oyunudur.

Sürekli olarak toplamanız gereken puanın artarak yükseldiği bölümlerin yer aldığı oyunda amacınız; oyun ekranı üzerinde beliren ördekleri parmağınız yardımıyla dokunarak veya kaydırma hareketi yaparak avlamaya çalışmaktır. Eğer yüksek puanlar yapmayı hedefliyorsanız, tek seferde birden fazla ördeği avlamaya özen göstermelisiniz.

Fruit Ninja'ya benzeyen oynanışıyla dikkat çeken oyunda, ördekler dışında beliren sevimsiz yaratıkları avlarsanız canınız gidiyor ve bu noktada unutmamanız gereken toplamda üç hakkınız olduğu.

 

Her bölümü üç yıldızla tamamlamayı kendinize hedef göstererek, oyunu çok daha eğlenceli ve zorlu bir hale getirerek yeteneklerinizi test etme şansına sahip olabilirsiniz.

Oyun ekranı üzerinde yer yer beliren özel 15 ördeği avlayarak koleksiyonunuzu tamamlayabilir veya bölümler sırasında topladığınız altınlarla ördeklerinizi çeşitli aksesuarlarla özelleştirebilirsiniz.

Oldukça sürükleyici, eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oynanışı sizlere sunan Tap The Duck'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog: Doodle

    Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Tap the Frog

    Tap the Frog birçok küçük oyunu içerisinde barındıran bir oyun paketidir
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.
  • Don't Tap The Wrong Guy

    Don't Tap The Wrong Guy, başarılı olabilmek için reflekslerimizi kullanmamız gereken, eğlenceli bir oyun.
  • Gravity Duck

    Gravity Duck, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, beceriye dayalı bir oyun.