Tap the Frog: Doodle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Tap the Frog: Doodle, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.

Tap the Frog: Doodle, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça bağımlılık yapan bir beceri oyunudur.

Birçok mini oyunun bir arada sizleri beklediği oyunda farklı yeteneklerinizi deneme ve arkadaşlarınızla birlikte yarışma şansına sahip olabilirsiniz.

Her bölümü maksimum 5 yıldız alarak tamamlayabileceğiniz oyunda taş gibi sinirlere ve kedi gibi reflekslere sahip olmanız gerekmekte. Bölümlerde en çok yılıdız alabilmeniz için size verilen görevleri olabildiğince hızlı şekilde yerine getirmeniz gerekiyor.

Sevimli kurbağalara tıklamanın birden fazla yolunu sizlere sunan oyunda, kurbağalarınızı özelleştirebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yeni bölümlerin kilidini açmak için daha önce oynamış olduğunuz bölümleri en iyi derecelerle bitirerek altın toplamanız ve topladığınız altınlarla yeni bölümlerin kilidini açtırmanız gerekmektedir.

Oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan Tap the Frog: Doodle bir yerden sonra gerçek anlamda bağımlılık yapmaktadır.

Can Çevrim

Tap the Frog: Doodle

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
30.2 MB DOSYA BOYUTU

Tap the Frog: Doodle, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve farklı birçok mini oyunu sizlere sunan eğlenceli bir beceri oyunudur.

Tap the Frog: Doodle, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir bulmaca oyunudur.

80'in üzerinde mini oyunu sizlerle buluşturan Tap the Frog: Doodle, sevimli kurbağaların üzerine tıklamanın birçok farklı yolunu sizlere eğlenceli bir şekilde sunmaktadır.

Bölümleri olabildiğince hızlı bir şekilde tamamlayarak, 5 yıldızı kapmaya çalışacağınız oyunda; bölümler içerisinde toplayacağınız altınlar yardımıyla yeni bölümlerin kilidini açarak eğlenceyi katlayabilirsiniz.

 

Aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınızla aynı bölümleri oynayarak kimin daha hızlı ve dikkatli olduğunu görebilirsiniz. Hem bu sayede arkadaşlarınızla aranızda küçük iddialara da tutuşabilirsiniz.

Tüm bunların dışında yine bölümler sırasında kazanmış olduğunuz altınlar yardımıyla kurbağalarınızı özelleştirebilirsiniz. Ayrıca farklı şapkalar, giysiler ve çeşitli aksesuarlarla özelleştirdiğiniz kurbağalarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oldukça bağımlılık yapan bir oyun deneyimini sizlerle buluşturacak olan Tap the Frog: Doodle'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap the Frog Faster

    Tap the Frog Faster mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Tap the Frog

    Tap the Frog birçok küçük oyunu içerisinde barındıran bir oyun paketidir
  • Ride with the Frog

    Ride with the Frog, kurbağanın arkadaşlarını kurtarmasına yardımcı olduğunuz platform oyunu.
  • Tap The Duck

    Tap The Duck, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Police Car

    Don't Tap The Police Car Android akıllı telefonlar için üretilmiş basit kontroller ve oynanışıyla arcade tadında bir beceri oyunudur.
  • Hoppy Frog 2

    Hoppy Frog 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Don't Tap The Wrong Leaf

    Don't Tap The Wrong Leaf'te sevdiğine ulaşmayı amaçlayan bir kurbağaya yardım ediyoruz.