Taps

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Taps, sayılarla haşır neşir olduğunuz bir bulmaca ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Taps, sayılarla arası iyi olanların mutlaka denemesi gereken bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda sayıları eşleştirmeniz gerekiyor.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan Taps, basit oynanışı ve kurgusuyla ön plana çıkan bir bulmaca oyunudur. Minimalist bir atmosfere sahip olan oyunda 200'den fazla zorlu bölümün üstesinden gelmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızla da mücadele edebileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla da yarışma imkanı sunan oyunda en kısa sürede bölümleri tamamlamalısınız. Etkileyici sesleri ve grafikleriyle sürükleyiciliği bir hayli fazla olan oyunda rakamlardan oluşan bulmacaları çözmelisiniz. Rakam dizilerin eşleştirmek için en uygun kutucuğa dokunmalısınız. Düşünce gücü gerektiren Taps'ı mutlaka denemelisiniz.

Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Taps'da akıl gücünüzü de sonuna kadar kullanmanız gerekiyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız Taps tam size göre diyebilirim. Taps oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Murat İşçi

Taps

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Taps, sayılarla haşır neşir olduğunuz bir bulmaca ve beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Taps, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Sayılarla arası iyi olanların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Taps'ı sakın kaçırmayın.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Taps, rakamları eşleştirirken ilerlemeye çalıştığınız bir oyundur. Oyunda 200'den fazla zorlu bulmacayı çözmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Her biri birbirinden zorlu olan bölümleri geçmek için dikkatli olmalısınız. Minimalist bir atmosferde geçen oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla oynayabiliyorsunuz. Sürükleyiciliği bir hayli fazla olan oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Ayrıca arkadaşlarınızla da mücadele edebileceğiniz oyunda etkileyici sesler ve grafikler yer alıyor. Rakam dizilerin eşleştirmek için en uygun kutucuğa dokunmalısınız. Düşünce gücü gerektiren Taps'ı mutlaka denemelisiniz. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Taps'da düşünce gücünüzü de sonuna kadar kullanmanız gerekiyor.

Taps oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 10K Taps

    10K Taps mobil oyunu, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve sadece ekrana dokunarak hoş zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Tricky Taps

    Topu tuzaklardan sıçratın.
  • Impossible Taps

    Impossible Taps, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Taps to Riches

    Taps to Riches, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu