Tastemade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
7.1 MB DOSYA BOYUTU

Tastemade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yemek tarifi uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tastemade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yemek tarifi uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamayı kullanarak birbirinden leziz tarifleri öğrenebilirsiniz.

Yemek yapmayı seven biriyseniz ve yeni tarifler öğrenmekten zevk alıyorsanız bu uygulama kesinlikle tam size göre. Uygulamada yer alan birbirinden eğlenceli ve leziz tariflerden dilediğinizi seçebilir ve uygulayabilirsiniz. Kendinizi ve arkadaşlarınızı şımartmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanın ve hünerlerinizi gösterin. Dilerseniz favorilerinizi takip edebilir ve insanların neler yaptıklarına da bu uygulama sayesinde bakabilirsiniz. Başka insanların deneyimlerini okuyabilir ve kendi deneyimlerinizi de başka insanlara aktarabilirsiniz. Her ev hanımının mutlaka kullanması gereken bu uygulama ile sofralarınız lezzet ve renk kazanacak. 

Tastemade uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tastemade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
31.7 MB DOSYA BOYUTU

Tastemade, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yemek tarifi uygulaması olarak tanımlanabilir.

Tastemade, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir yemek tarifi uygulamasıdır. Uygulamada yer alan yemek tariflerini uygulayarak masalarınızın renk kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Birbirinden leziz tarifleri öğrenebileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkan Testemade, yemek yapmayı seven biriyseniz ve yeni tarifler öğrenmekten zevk alıyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir uygulamadır. Uygulamada yer alan birbirinden eğlenceli ve leziz tariflerden dilediğinizi seçebilir ve uygulayabilirsiniz. Aşçılık becerileriniziz konuşturmak istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Masalarınıza renk ve lezzet katacaksınız. Uygulamada yemek tariflerinin yanı sıra deneyimlerinizi de paylaşabilir ve diğer insanların deneyimlerini okuyabilirsiniz. Her ev hanımının mutlaka kullanması gereken bu uygulama ile sofralarınız lezzet ve renk kazanacak. 

Tastemade uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Surprise Me!

    Eğlenceli ses kayıtlarına sahip olan bir uygulama
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.