Tasty Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
104 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Tasty Tower ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir kule tırmanma oyunudur.

Tasty Tower, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz dinamik bir beceri oyunu arıyorsanız mutlaka denemeniz gereken yapımlardan bir tanesi.

Grafik olarak çok fazla bir şey sunmasa da eğlenceli modellemeler işi biraz olsun kurtarıyor. Zaten oyunun asıl vaadi grafikler değil. Hızlı ilerleyen oyun yapısı Tasty Tower’ın temel özlelikleri arasında yer alıyor.

Bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Tasty Tower’da da çok sayıda güçlendirici bulunuyor. Bunları oyun esnasında toplayarak avantaj elde edebiliyor ve daha fazla puan toplayabiliyoruz. Bölüm sonunda alacağımız puanlar topladığımız altınlar ve gittiğimiz mesafenin toplamı alınarak oluşturuluyor.

Toplamda 70 farklı bölüme sahip olan oyunda tüm bu bölümler 7 farklı dünyaya bölüştürülmüş bir şekilde sunuluyor. Genel olarak bir değerlendirme yapacak olursak Tasty Tower ortalama bir oyun ve eğer beklentilerinizi yüksek tutmazsanız eğlenceli vakit geçireceğinize eminim.

Emircan Erdoğan

Tasty Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
84.8 MB DOSYA BOYUTU

Tasty Tower ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir kule tırmanma oyunu olarak öne çıkıyor.

Tasty Tower hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kule tırmanma oyunu olarak öne çıkıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunu hemen cihazlarımıza indirip test ettik ve hiç de fena olmayan bir oyunla karşılaştık. Bazı oyunlar tabletler üzerinde daha iyi oynanıyor fakat Tasty Tower telefonlar üzerinde de gayet iyi bir şekilde oynanabiliyor.

Oyundaki temel amacımız yüksek bir kuleye tırmanmak ve bu tırmanış esnasında herhangi bir engele çarpmamak. Elbette bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi Tasty Tower’da da bölüm içerisinde yer alan puanları toplamaya çalışıyoruz. Bu puanların ve gittiğimiz mesafenin toplamı bölüm sonu puanımızı oluşturuyor.

Grafik olarak bu kategorideki bir oyundan bekleneni sunan Tasty Tower, kullanımı son derece kolay olan bir kontrol mekanizması içeriyor. Toplamda 70 bölüme ve 7 farklı dünyaya sahip olan Tasty Tower’ı eğlenceli bir bulmaca oyunu oynamak isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tasty Planet Forever

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Tasty Planet Lite

    Zevkli ve keyifli deneyim sunan bir mobil oyun
  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Spiral Tower

    Spiral Tower, size verilen nesneyi düşürmeden en üst noktaya ulaştırmanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Tap the Tower

    Tap the Tower, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Ball Tower

    Ball Tower, yuvarlanarak ilerleyen topu platformda tutmaya çalıştığınız zorlu bir mobil oyun.
  • Color Tower

    Color Tower, renkli kutuları düşürerek kule yapmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Icy Tower Retro

    Icy Tower Retro, herkesin büyük keyifle oynayabileceği bir kule tırmanma oyunu.