Taxi Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Taxi Surfer, taksiden taksiye geçtiğiniz reflekslere dayalı bir Android oyunu.

Taxi Surfer, para vermeden taksi ile yolculuk etme düşüncesinde olan bir karakteri kontrol ettiğimiz reflekslere dayalı bir Android oyunu. Gerek görsel çizgileriyle gerekse de oynanış stiliyle Crossy Road’un kopyası diyeceğim oyunda durmadan taksi değiştiriyorsunuz.

New York City, Münih, Meksika, Londra, Pekin ve daha nice şehri gezmek için taksiyi tercih eden karakterin cebinde fazla parası olmadığından taksiden taksiye geçerek yolculuğunu sürdürmek durumunda kalıyor. Oyunun ilginç yanı taksilere hiç binmiyorsunuz. Taksilerin üzerinden atlayarak ilerliyorsunuz. Tabii ki taksilere zıplarken yoldan geçen araçlara diğer deyişle trafiğe dikkat etmeniz gerekiyor. Yol son derece kalabalık, araçlar bir saniyeliğine bile durmuyor. Vızır vızır işleyen trafikte karakterin güvenliğini sağlamak ta size düşüyor elbette.

Erkan Calp

Taxi Surfer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Taxi Surfer, taksiden taksiye geçtiğiniz arcade türünde iPhone/iPad oyunu.

Taxi Surfer, Crossy Road’a oldukça benzeyen taksi oyunu. Taksi kullanmak yerine taksiden taksiye zıplamayı tercih ettiğimiz oyun, arcade türünde oynanış sunuyor. iOS platformuna da ücretsiz indirilebilir ve ufak boyutuyla 16GB iPhone ve iPad kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Oyunda New York, Münih, Meksika, Londra ve daha birçok şehri taksi ile gezen bir karakteri kontrol ediyoruz. Taksi ile gezmeyi seven, taksiye verecek parası olmayan ilginç bir karakteri yönetmemiz isteniyor. Trafiğe dikkat ederek bir taksiden diğerine seri şekilde geçiyoruz. Taksiden taksiye başarılı her zıplayışımızda puan kazanırken, en ufak dikkatsizliğimiz hayatımıza mal oluyor ve tüm puanlarımız siliniyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dune Surfer

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunu
  • Loop Taxi

    Loop Taxi basit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur
  • Mad Taxi

    Mad Taxi, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir sonsuz yarış oyunu.
  • Ancient Surfer

    Ancient Surfer eğlenceli bir sörf oyunudur
  • Stickman Surfer

    Stickman Surfer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sörf oyunudur
  • Banzai Surfer

    Banzai Surfer, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz heyecan verici ve son sürat bir sörf oyunudur.
  • Cyber Surfer APK

    Google Play'de yayınlanan Cyber Surfer APK ile kaykayın üzerinde durmaya çalışacağız.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.