T.C. Resmi Gazete Tarayıcı v1.0

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,110 TOPLAM İNDİRME

TC Resmi Gazete Tarayıcı, T.C. Resmi Gazete web sunucusundaki sayfaları görüntülemek suretiyle, bilgiye daha kolay erişilebilmesine katkı sağlamak amacıyla tasarlanmış programdır.

Not: Bu program artık indirilememektedir. İlgi duyabileceğiniz diğer alternatifler için Tarayıcılar Ve Gezginler kategorimize göz atabilirsiniz.

ÜRETİCİNİN AÇIKLAMASI:

Program Hakkında:

TC Resmi Gazete Tarayıcı, T.C. Resmi Gazete web sitesindeki işlevlerin aynısını yerine getirmek üzere, sade tasarlanmış olan ve geçmişe dönük sorgulamaları daha rahat yapabilmeyi sağlayan bir arayüz sunar.

TC Resmi Gazete Tarayıcı, T.C. Resmi Gazete web sunucusundaki sayfaları görüntülemek suretiyle, bilgiye daha kolay erişilebilmesine katkı sağlamak amacıyla tasarlanmış, ÜCRETSİZ bir programdır.

T.C. Resmi Gazete Hakkında:

T.C. Resmi Gazete, T.C. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü Yayın Dairesi ve T.C. Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışması ile bilgisayar ortamına aktarılmakta ve T.C. Başbakanlık Bilgi İşlem Başkanlığı'nın teknik desteği ile internette yayınlanmaktadır.
T.C. Resmi Gazete'nin web site adresi http://rega.basbakanlik.gov.tr 'dir.

Gereksinimler:

TC Resmi Gazete Tarayıcı'yı kullanabilmek için MS Internet Explorer® web tarayıcı yüklenmiş olan ve internete bağlanabilen bir bilgisayarınızın olması yeterlidir.

Program, yüksek özellikli bilgisayar donanımlarına ve işletim sisteminde özel ayarlar yapılmasına ihtiyaç duymaz.

Özellikler:

TC Resmi Gazete Tarayıcı MS Internet Explorer® benzeri web tarayıcı (Browser) özelliği taşır. TC Resmi Gazete Tarayıcı, mevcut internet bağlantınız üzerinden, internet protokolleri vasıtasıyla resmi gazete web sunucusundan sayfaları talep eder ve hiç bir modifikasyon yapmadan kullanıcıya görüntüler.

TC Resmi Gazete Tarayıcı sadece 1 adet çalıştırılabilir (EXE) dosyadan oluşur. Program, sistem kayıtlarınızda herhangi bir değişiklik yapmaz, herhangi bir özel dosya üretmez.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Feature Name 2004 v1.0

    Feature Name, domain adlarını kontrol eden ve sizin istediğiniz domain adlarının boş olup olmadığını kontrol edebilen bir program.
  • AVG Secure Browser

    AVG Secure Browser, Windows, Mac ve Android cihaz kullanıcıları için hızlı, güvenli ve daha gizli web tarayıcı.
  • Basilisk

    Firefox ile bağlantılı yeni tarayıcı.
  • Mozilla Firefox

    Mozilla Firefox tarayıcı gizliliğinize önem verir. Ücretsiz Firefox tarayıcıyı indirin, internette hızlı ve güvenli bir şekilde gezinin.
  • Wichio Web Tarayıcı

    Tek başına hemde bu boyutuna rağmen bu kadar işi yapabilen başka bir tarayıcı daha görmedim
  • Lunascape

    Popüler tarayıcı motorları Trident, WebKit ve Gecko'yu aynı anda destekleyen Lunascape'e farklı tarayıcı eklentileri de kurulabiliyor.
  • Brave Browser

    Brave Browser, reklam engelleme özellikli, Google Chrome'dan hızlı, güvenli web tarayıcısıdır.
  • Yandex Browser

    Yandex Browser, internet üzerinde gezinmek için kullanabileceğiniz hızlı, sade ve kullanışlı bir internet tarayıcısıdır.