TC Simülasyonu APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
3,927 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

TC Simülasyonu APK, Türkiye'de yaşadığınız zorlukları ve deneyimleri oyun olarak size sunan bir tür simülasyondur.

Türkiye'de doğduktan sonra gelen zorluklar ve maceraları bir oyun içinde yaşamak ister misin? Eğer her şeyin bir oyunda buluşmasını istemişsen TC Simülasyonu APK indir.

Bebekliğinden yaşlılığa kadar birçok simülasyon oyunu bulunuyordu. Fakat hiçbiri Türkiye için ayrı bir oyun değildir ama TC Simülasyonu APK çıkana kadar.

TC Simülasyonu APK İndir

Oyun içinde de oyun bulunan TC Simülasyonu APK'de farklı şehirlerde doğabilir ve yaşamını giderebilirsin. Tabi gerçek macera ve zorluklar karşına çıkabilecektir. 
Örneğin: Dolar kuru çok yükselecek ve yaşamını etkiliyecektir. Bu nedenle iyi bir strateji kurmanda gerekebilir.  Sen de bu zorlukta başarılı olmak istiyorsan TC Simülasyonu APK indirebilirsin.
Oyunun Türkçe dil desteğinin olduğunu ve ücretsiz olduğunu söyleyelim. Ancak, her oyunda olduğu gibi oyun içi alımlar da mevcut. TC Simülasyonu APK'de bazı olayların kısıtlı olması dezavantaj olacağını söyleyelim.  
Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spaceflight Simulator APK

    Spaceflight Simulator APK Android oyunda kendi roketinizi yapıp uzaya fırlatıyorsunuz. SpaceX ve NASA fırlatmalarını yeniden canlandırmak istemez misiniz?
  • TheoTown APK

    Android şehir kurma oyunlarından TheoTown, SimCity'e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Şehir simülatörü oyunu TheoTown APK internetsiz oynanış sunar.
  • City Island 5 APK

    City Island 5 APK Android şehir kurma oyunları arasında oldukça popüler. Şehir kurma oyunu ücretsiz indirilebilir, internetsiz ve internetli (online) oynanabiliyor.
  • Sims FreePlay APK

    Sims FreePlay APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir en iyi yaşam simülasyonu oyunu.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Football Referee Simulator APK

    Eğer Oyunculara mobil cihazlarında futbol hakemliği simülasyonu sunan Football Referee Simulator APK, ücretsiz olarak yayınlandı.
  • Avakin Life APK

    Avakin Life APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir 3 boyutlu sanal dünya oyunudur.
  • Universal Truck Simulator APK

    3D grafik açılarına sahip olan Universal Truck Simulator APK, oyunculara gerçekçi bir tır sürme simülasyonu sunuyor.