TeamLink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
19,361 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz video konferans uygulaması olan TeamLink ile toplantılar ve dersler kolayca gerçekleştirilebilmekte. Teamlink indir butonundan uygulamayı hemen indirebilirsiniz.

300 kişiye kadar ücretsiz görüntülü görüşme yapabildiğiniz TeamLink, öğrenciler, öğretmenler ve şirketler tarafından en çok kullanılan uygulamaların başında geliyor. TeamLink, görüntülü sohbet uygulaması Zoom'a bir alternatifi ve hızlı çalışmakta.

TeamLink Android İndir, TeamLink Android Özellikleri

Video ve web konferansı için dünyanın en gelişmiş çözümlerinden biri olan TeamLink, kullanım kolaylığı ile dikkat çekmekte. Ultra düşük gecikme süresi ve kristal netliğinde video ve ses için dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı video teknolojisini kullanan uygulamada çapraz platform desteği bulunuyor. TeamLink ile bir görüşme yaptığınızda karşı tarafa görüntü oldukça hızlı bir şekilde iletilmekte ve kopmalar yaşanmamakta.

Ultra yüksek tanımlı ekran paylaşımı ve gerçek zamanlı etkileşimler sayesinde verimli bir şekilde iş yapabilmenin yanı sıra toplantılarınızı kaydedebilirsiniz. Öğretmenler online dersler için TeamLink uygulamasını kullanmakta. Kullanım kolaylığı ile dikkat çeken TeamLink, online görüşmelerde vazgeçilmez bir uygulama.

Cihazlarda çok az bir depolama alanı kaplayan TeamLink'te zaman sınırı bulunmuyor. Uygulamada görüntünüzü veya mikrofonunuzun sesini aynı Zoom'da olduğu gibi kapatabilmektesiniz. Görüntünüzü kapatmak için kamera simgesine tıklamanız sesinizi kapatmak için ise mikrofon simgesine tıklamanız yeterli. TeamLink indir butonuna basarak saniyeler içerisinde uygulamayı cihazınıza indirebilmeniz mümkün.

Zoom alternatifi olan TeamLink'in ücretli ve ücretsiz sürümü bulunmakta. Ücretsiz sürümde görüşme başında ve sonunda reklam karşınıza çıkmakta. Ücretli sürümde ise reklamlar bulunmamakta. Ücretli sürümün başlangıç fiyatı aylık 1.99 dolar olarak açıklandı.

Emre Fırtına

TeamLink

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
949 TOPLAM İNDİRME
45.8 MB DOSYA BOYUTU

TeamLink ile ücretsiz olarak görüntülü toplantılar ve dersler yapılabilmekte.

Şirketler ve okullar tarafından en çok tercih edilen uygulamaların başında gelen TeamLink'te 300 kişiye kadar görüntülü görüşme yapılıyor.

TeamLink iOS Özellikleri

Kolay kullanımı ve sade arayüzü ile dikkat çeken TeamLink, video ve web konferansı için dünyanın en gelişmiş çözümlerinden bir tanesi. Çapraz platform desteği bulunan uygulamada ultra düşük gecikme süresi ve kristal netliğinde video ve ses için dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı video teknolojisi yer almakta.

TeamLink sayesinde ultra yüksek tanımlı ekran paylaşımı ve gerçek zamanlı etkileşimler sayesinde verimli bir şekilde iş yapabilmektesiniz. Öğretmenler online dersler için TeamLink uygulamasını tercih etmekteler. Uygulamada görüşmeleri kayıt altına alabilmektesiniz.

Herhangi bir zaman sınırı bulunmayan TeamLink, cihazınızada çok fazla yer kaplamıyor. Uygulamada görüntünüzü veya mikrofonunuzun sesini ayarlar bölümünden kolayca kapatabilmektesiniz.

Emre Fırtına

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zoom

    Zoom İndir: Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletlerde çalışan, öğretmenlere yönelik görüntülü konuşma uygulamasıdır.
  • imo - Görüntülü Görüşme

    Farklı bir sohbet uygulaması arayanlar için imo - Görüntülü Görüşme sohbet uygulaması, yüksek kalitede görüşmeler sunuyor. 
  • Skype

    Dünyanın en çok kullanılan sesli ve görüntülü iletişim servislerinden biri olan Skype'ın Android için geliştirilmiş sürümüdür.
  • ooVoo

    ooVoo, Android cihazlarınız aracılığıyla 6 kişiye kadar olan arkadaş grubunuzla ya da işyerinizde çalışanlarınız ile görüntülü sohbet yapabilir eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
  • Omegle TV APK

    Omegle TV APK ile Android kullanıcıları ile görüntülü sohbetler yapabilir, arkadaş edinebilirsiniz.
  • Fring

    Skype ve SIP protokolleri üzerinden çalışan ve 4 kişiye kadar yüksek kalitede akıcı şekilde sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan Android için hazırlanmış video konferans uygulamasıdır.
  • Tango

    Tango, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir görüntülü konuşma ve sohbet programıdır.
  • Wirofon

    Türk Telekom Wirofon, Android için ücretsiz sesli arama yapma, görüntülü konuşma uygulaması.