Tele1 TV

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Tele1 TV uygulaması ile canlı yayınları takip edebilir, güncel haberleri okuyabilirsiniz.

Tele1 TV uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan güncel haberleri takip edebilir, canlı yayınları izleyebilirsiniz.

Tele1 TV kanalının resmi mobil uygulaması ile Türkiye ve dünya gündemindeki son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Tele1 TV yazarlarının köşe yazılarını da okuyabileceğiniz Tele1 TV uygulamasında, spor haberlerini, fikstür ve puan durumunu da inceleyebiliyorsunuz. Tele1 TV programlarını ve yayın akışını görüntüleyebileceğiniz uygulamada, canlı yayınları da dilediğiniz her yerden takip edebilmeniz mümkün.

Sade ve modern bir tasarım sunan Tele1 TV uygulamasında, ana sayfada manşet haberlere göz atarak gündemdeki konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Döviz, altın ve borsa fiyatlarını takip edebileceğiniz Tele1 TV uygulamasında haberleri WhatsApp, Facebook, Twitter gibi platformlarda paylaşabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Tele1 TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
18.8 MB DOSYA BOYUTU

Güncel haberleri takip etmek ve canlı Tele1 TV izlemek için Tele1 TV uygulamasını kullanabilirsiniz.

Gündemi yakından takip etmek istiyorsanız, Tele1 TV uygulaması ile iOS cihazlarınızdan hem canlı tv izleyebilir hem de haberleri okuyabilirsiniz.

Tele1 TV uygulaması gündeme dair son gelişmeleri anlık olarak sizlere sunuyor. Gündem, siyaset, ekonomi, spor, magazin gibi kategorilerde sunulan güncel haberleri takip edebileceğiniz Tele1 TV uygulamasında, köşe yazarlarının güncel yazılarını da okuyabilirsiniz.

Tele1 TV canlı yayınlarını dilediğiniz her yerden takip edebilme imkanı sunan Tele1 TV uygulamasında, yayınlanan programları inceleyebiliyor ve yayın akışını takip edebiliyorsunuz. Döviz, altın ve borsa fiyatlarının anlık değişimlerini görebileceğiniz, haberleri anlık mesajlaşma ya da sosyal medya platformlarında paylaşabileceğiniz Tele1 TV uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Digital TV

    Digital TV uygulamasını kullanarak mobil cihazlarınızdan sevdiğiniz TV kanallarını seyredebilirsiniz.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • Canlı TV APK

    Canlı TV (APK), dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hızlı bir şekilde canlı televizyon izlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.
  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • teve2

    teve2 uygulaması ile mobil cihazlarınızdan teve2 kanalını canlı olarak izleyebilirsiniz.