Telloy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Telloy, hedeflerinizi ok atmak suretiyle indirmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

Telloy, Android platformunda en zor oynanışa sahip ok atma oyunu desem sanırım yanlış olmayacak. Telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz okçuluk oyununda tek yapmanız gereken vahşi hayvan ve yaratıkları öldürmek ancak onlarla aranıza öyle engeller giriyor ki burnunuzun dibindeki hedefi indiremeyip çıldırıyorsunuz.

Minimalist görsellere sahip oyunda hedeflerinizi (en azından oyunun başındakileri) tek ok atışıyla öldürebiliyorsunuz. Oyunun zor tarafı karakteri hedefe yaklaştırabilmek. Sağ yandaki butona dokunarak karakterinizi zıplatmanız, hedefe oldukça yaklaştığınızda da yine aynı butona dokunarak ok atma pozisyonuna gelip vurmanız gerekiyor. Bunu hedef sabitken kolaylıkla yapabiliyorsunuz ancak sizi hedefe götüren platformlar ve hedef hareketlenmeye başladığında, yukarıdan boss’lar saldırıya destek verdiğinde oyunun gerçek zorluk düzeyiyle tanışıyorsunuz.

Erkan Calp

Telloy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Telloy, iPhone ve iPad'de oynayabileceğiniz ok atma, okçuluk oyunu.

Telloy, klasik ok atma oyunlarından biraz farklı oynanış sunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Minimalist görsellere sahip oyunda hedeflerimizi tek atışta vurmamız isteniyor ancak hedeflere ulaşmak göründüğü kadar kolay olmuyor. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan okçuluk oyununu hazır ücretsiz iken indirin; kaçırmayın derim.

Oyunda vahşi hayvan ve canavarları ok ile hem de tek atışta öldürmemiz gerekiyor. Okumuzu bazen sabit bazen de hareketli olan hedeflere doğrudan yöneltemiyoruz. Öncelikle tuzakları atlatmaya çalışıyoruz. Hareketli platformlardan zıplayarak, boss’ların hava saldırısından kaçarak zorlukla yakınlaştığımız hedefimizi vurmayı başardığımızda karşımıza daha zor ulaşabilir hedef getiriliyor. Bu şekilde kulenin tepe noktasına ulaşmaya çalışıyoruz.

Oyunun zor tarafı ise; karakteri kontrol etme. Karakteri yürütme şansımız olmadığı gibi boss’ların saldırısından kaçarken sağa sola hızlı hareket edemiyoruz. Yana yerleştirilmiş butona dokunarak yeşil yani hareket etmeyi aktif etmemiz sonrasında zıplayacağımız yeri ayarlamamız gerekiyor. Hedefi vurma aşamasında da butona tekrar dokunup vuruş pozisyonu alıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu