Tellwe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,819 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Tellwe, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulamasıdır.

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulaması olan Tellwe, doğru yorumları ve basit arayüzü ile karşımıza geliyor. Gerçek falcılar tarafından bakılan falları kullanıcılarına sunan uygulama makul ücretlerle fal baktırmanızı sağlıyor.

Sadece telefonunuzu ya da tabletinizi kullanarak gerçek falcılara ulaşmanızı sağlayan Tellwe uygulaması, uygun fiyatlara fal baktırmanızı sağlıyor. İçerisnde ücretsiz falları da barındıran uygulama ile geleceğinizi açık şekilde görebiliyorsunuz. Kahve falı, sanal fincan, tarot ve katina falı türlerinde falları kullanıcılarıyla buluşturan uygulama ile yüzlerce falcıya anında ulaşabiliyorsunuz. Basit bir ödeme sistemine de sahip olan uygulama ile dilediğiniz an fal baktırabiliyorsunuz. Fal yorumlarınızı öğrenebilir ve aynı zamanda sorular sorarak cevaplarını anında alabilirsiniz. Gayet hızlı ve pratik şekilde işleyen sistem aynı zamanda bazı özel zamanlarda kullanıcılarına promosyonlarda yapıyor. Bu nedenle uygulamayı takipte kalmanız gerekiyor.

Tellwe uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Tellwe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
999 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Tellwe, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulamasıdır.

Tellwe, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir fal baktırma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamada kısa yoldan fal baktırabilir ve geleceğiniz hakkında fikirler edinebilirsiniz.

Pratik bir şekilde fal bakmanıza yardım eden Tellwe uygulaması, uygun ücretlerle falınıza bakıyor. Gerçek falcılara fal baktıran uygulama ile geleceğiniz hakkında doğru bilgilere anında ulaşabiliyorsunuz. Ücretsiz falları da içeren uygulama kahve falının haricinde tarot, sanal fincan ve katina falı türünde de falları içeriyor. Basit bir ödeme sistemine de sahip olan uygulama ile dilediğiniz an fal baktırabiliyorsunuz. Fal yorumlarınızı öğrenebilir ve aynı zamanda sorular sorarak cevaplarını anında alabilirsiniz. Uygulamada yer alan yüzlerce falcıya anında ulaşabilir ve sorular sorabilirsiniz. Gayet hızlı ve pratik şekilde işleyen sistem aynı zamanda bazı özel zamanlarda kullanıcılarına promosyonlarda yapıyor. Bu nedenle uygulamayı takipte kalmanız gerekiyor.

Tellwe uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.