Telly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,257 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Telly uygulamasıyla Android cihazlarınızda kolayca video izleyebilir ve kendi videolarınızı paylaşabilirsiniz.

Telly uygulaması, Android akıllı telefon veya tabletlerinizi kullanarak kolayca videolar çekmenizi ve paylaşmanızı, aynı zamanda yüzlerce farklı video ağındaki en çok izlenen ve en popüler videoları izlemenizi sağlayabilen ücretsiz ve kaliteli uygulamalardan bir tanesi. Özellikle hem video çekimi sağlaması, hem de diğerlerinin çektikleri videoları farklı kaynaklardan karşınıza getirmesi sayesinde tam bir video üssü haline geldiğini söyleyebilirim.

Uygulamanın herhangi bir performans sıkıntısı yok ve videolar çekildikleri kalitelerde izlenebiliyorlar. Ayrıca kendi videolarınıza efektler ve filtreler eklemenize de izin verdiği için, sosyal ağlarda arkadaşlarınızla veya direkt olarak Telly üzerinden paylaşmadan önce çok daha güzel hale getirebiliyorsunuz.

Ayrıca videolarınızı hazırlarken kolayca arkaplan sesleri ve arkaplan müzikleri ekleyebiliyor ve böylece kısa filmler gibi yayınlayabiliyorsunuz. Tabii ki Telly üyeliğine sahip olan diğer arkadaşlarınızı takip ederek onların gerçekleştirdikleri paylaşımları ve beğendikleri videoları görebilir, ayrıca onların da sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Telly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Telly uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca en iyi videoları izleyebilir ve kendi videolarınızı yayınlayabilirsiniz.

Telly uygulaması, iPhone ve iPad'ler için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama ve mobil cihazlarınızdan kolayca en iyi videoları izleyebilmeniz için hazırlanmış. Yüzden fazla farklı video sitesinde yer alan en popüler ve en iyi videolara hızlıca ulaşmanızı sağlayan uygulama, böylece merkezi bir video izleme uygulaması haline geliyor. Ayrıca kendi videolarınızı da filtreleme, müzik ekleme işlemlerinden geçirdikten sonra paylaşma şansınız var.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • Etiket desteği ile hızlı video keşfetme
  • Arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilme
  • Ünlülere özel kanalları takip etme
  • Otomatik olarak tam ekrana geçebilme
  • Sınırsız süreli video yakalama ve paylaşma şansı
  • Filtreler ve arkaplan müzikleri ekleme
  • Sosyal ağlardan hızlıca paylaşma

Uygulamanın arayüzü de tüm bu desteklediği işlevleri kolayca gerçekleştirebileceğiniz şekilde düzenlenmiş ve böylece hem video izleyerek eğlenmek, hem de kendi çektiğiniz videoları insanlara sunmak oldukça kolay hale geliyor. Eğer son zamanlarda video izlemekten ve çekmekten daha az keyif alıyorsanız Telly'e göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında