Temiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Kıyafetlerinizi ve diğer tekstil ürünlerinizi kuru temizlemeye vermek istiyorsanız, Temiz uygulamasından sipariş verebilirsiniz.

Temiz uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden lostra, kuru temizleme ve yıkama hizmetleri için sipariş verebilirsiniz.

Kıyafetleriniz ve ayakkabılarınız için bakım ve temizlik zamanı geldiyse, bunları temizlemeye ve temizlik firmalarına götürecek zamanınız yoksa sizleri Temiz uygulamasıyla tanıştıralım. Yıkama, kuru temizleme ve lostraya ihtiyaç duyduğunuz kıyafet ve ayakkabılarınızı birkaç dokunuşla kapınıza kadar gelen valelere teslim edebileceğiniz Temiz uygulamasında, alınma tarihi ve saatini kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

Teslim ettiğiniz ürünlerin cinsine ve işleme göre en kısa sürede hazır hale gelen ürünlerinizi de yine belirteceğiniz tarih ve saatte kapıdan teslim alabilirsiniz. Ödeme işlemleriyle uğraşmamanız için sisteme kaydedeceğiniz kredi kartıyla ödemeyi tahsil eden Temiz uygulamasından alacağınız hizmeti başarılı bulacağınızı düşünüyorum. Eğer siz de, zaman kaybetmek istemiyorsanız ve kuru temizleme, yıkama ve lostra hizmeti almak istiyorsanız Temiz uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Temiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
61.7 MB DOSYA BOYUTU

Temiz uygulamasını kullanarak kuru temizleme ihtiyaçlarınız için online sipariş verebilirsiniz.

Temiz uygulaması ile iOS cihazlarınızdan kuru temizleme, yıkama ve lostra hizmetleri için online sipariş verebilirsiniz.

Hayatınızı kolaylaştıracak mobil uygulamalar arasına ekleyebileceğimiz Temiz uygulaması, kıyafetleriniz ve ayakkabılarınız için ihtiyaç duyduğunuz temizlik işleri için online sipariş verebilmenizi sağlıyor. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti seçtikten sonra ürünlerinizin teslim alınma tarihi ve saatini belirterek, gelen valeye ürünlerinizi teslim edebiliyorsunuz.

Ürünlerinizin temizleme işlemleri gerçekleştikten sonra yine belirttiğiniz tarih ve saatte kapınıza kadar getiren Temiz uygulamasında, bu işler için artık vakit kaybetmeden kapıdan teslim edebilir ve kapıdan teslim alabilirsiniz. Sisteme kaydedeceğiniz kredi kartından ödemeyi tahsil eden ve yine size hız kazandıran Temiz uygulamasından vereceğiniz siparişlerden memnun kalacağınızı düşünüyorum. Eğer siz de kuru temizleme, yıkama ve lostra hizmetleri için online sipariş vermek istiyorsanız, Temiz uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Systweak Android Cleaner

    Systweak Android Cleaner uygulamasını kullanarak Android cihazınızın her zaman temiz ve performanslı kaldığından emin olun.
  • Phonograph Music Player

    Phonograph Music Player, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzel ve temiz bir medya oynatıcıdır.
  • Amaze File Manager

    Akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı temiz ve kolay kullanıma sahip bu uygulama ile rahatlıkla yönetebilirsiniz.
  • KeepClean Lite

    KeepClean Lite İndir Android: Android telefon hızlandırma programı. Android telefonunuz daha hızlı ve daha temiz!
  • KISS Launcher

    KISS Launcher, android cihazlarınızın ana sayfalarını sadeleştirip çok daha temiz ve dikkat dağıtmayan bir ekran haline getirecek olan ücretsiz bir Android launcher uygulaması.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    Andorid platformunda çalışabilen, yenilenmiş ve temiz arayüzü ile Facebook ve Gtalk arkadaş listelerinize ulaşarak tek program sayesinde konuşabilir, Facebook, Twitter, MySpace, foursquare gibi sosyal ağlarda durum güncellemenizi hızlıca ger
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.