Temple Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Temple Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Becerilerinizi sınadığınız eğlenceli bir platfom oyunu olarak karşımıza çıkan Temple Jump, değerli taşları toplamaya çalıştığınız bir oyundur. Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynayabileceğiniz oyunda sonsuz oyun modunun zevkine varıyorsunuz.

Ölümcül engellerin ve zorlu tuzakların yer aldığı zevkli bir platform oyunu olan Temple Jump, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz basit bir sonsuz oyundur. Oyunda platformlar arasında ilerleyerek değerli taşları toplamaya çalışıyorsunuz. Aşağı düşmeden sütunlar üzerinde ilerlemeli ve tehlikelerden kaçmalısınız. Yolunuza çıkan ölümcül engellerin üzerinden atlamalı ve dikkatli olmalısınız. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Akıllı telefonlarınızda mutlaka olması gereken Temple Jump, aynı zamanda arkadaşlarınıza da meydan okumanızı sağlıyor. En yüksek puana ulaşarak rakiplerinize de diz çöktürebilirsiniz.

Pixel tarzı retro grafiklere sahip olan oyunda etkileyici ses efektleri de yer alıyor. Ateri oynuyormuş gibi bir his yaratan oyunda çok eğleniyorsunuz. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız Temple Jump'ı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda kullandığınız karakteri de değiştirebiliyorsunuz.

Temple Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Temple Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Temple Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir platform oyunudur.

Temple Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu parkurların yer aldığı oyunda değerli taşları toplamanız gerekiyor.

Becerilerinizi sınadığınız eğlenceli bir platfom oyunu olarak karşımıza çıkan Temple Jump, ateri tarzı atmosferi ve eğlenceli kurgusuyla ilgi çekiyor. Zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz oyunda değerli taşları toplamaya çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Zorlu engellerden kaçmalı ve ölümcül tuzaklardan sakınmalısınız. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sralara tırmanabilirsiniz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir oyun olan Temple Jump'ı mutlaka denemelisiniz. Ayrıca oyunda kullandığınız karakteri de farklı karakterlerle değiştirebiliyorsunuz.

Akıllı telefonlarınızda mutlaka olması gereken Temple Jump, pixel tarzı retro grafiklere sahip. Etkileyici ses efektlerinin de yer aldığı oyunda ateri oynuyormuş gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Eğer platform oyunlarından zevk alıyorsanızı Temple Jump'ı mutlaka denemelisiniz. 

Temple Jump oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Roll

    Temple Roll, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Temple Toad

    Beceri oyunlarını seviyorsanız Temple Toad sizin için birçok farklı türü bir araya getiren ücretsiz bir çalışma.
  • Temple Castle Run 2

    Temple Castle Run 2 her ne kadar Temple Run'a benzese de birçok yönden puan kaybediyor ve başarısız bir taklitten öteye geçemiyor.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.