Temple Run: Treasure Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME

Temple Run: Treasure Hunters, hazine avcıları ile bulmacaları çözdüğünüz Android oyunu.

Temple Run: Treasure Hunters, bulmaca macera öğelerini harmanlayan eğlenceli bir Android oyunu. Serinin yeni oyununda favori hazine avcıları karakterlerimizle antik Temple Run evreninin gizemini çözüyor, hikayesini ortaya çıkarıyoruz.

Mobil platformda en çok oynanan sonsuz koşu oyunlarından Temple Run’ın yenisinde karakterler ve ortam aynı tutulsa da oynanış dinamikleri tamamen değişmiş. Yeni Temple Run oyununda karakterlerimizin kontrolü elimizde değil. Scarlett Fox, Guy Dangerous ve Barry Bones ile birlikte altından yapılmış put hazinesini ele geçirmek için uğraş veriyoruz. Altın puta ulaşmadan önce çözmemiz gereken akıl dolu bulmacalar var ve sonunda da şeytani maymunlarla yüz yüze geliyoruz.

Sonsuz koşunun yerini üçlü eşleştirme oyununa bıraktığı Temple Run: Treasure Hunters’da dinamik üç boyutlu harita ve egzotik dünyaları keşfediyoruz. Gizli Ağaçlık, Donmuş Gölgeler, Yanan Kumlar ve daha pek çok ilginç mekanda bulunuyoruz. Unutmadan, hazine avcılarımızın yeteneklerini geliştirebiliyor, özelleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Temple Run: Treasure Hunters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
264 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Treasure Hunters, bulmaca macera öğelerini harmanlayan iPhone / iPad oyunu.

Temple Run: Treasure Hunters, mobil platformda en çok indirilip oynanan sonsuz koşu oyunlarından Temple Run’ın yenisi. Yeni Temple Run oyununda favori hazine avcıları karakterlerimizin hepsi yer alırken oynanışın tamamıyla değiştirildiği göze çarpıyor. Sonsuz koşu yerine bulmacaları çözdüğümüz bir macera oyunuyla karşı karşıyayız.

iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan yeni Temple Run oyunu Temple Run: Hazine Avcıları’nda efsane hazine avcıları karakterlerimiz Scarlett Fox, Guy Dangerous, Barry Bones ile antik Temple Run evreninin sırrını ve hikayesini ortaya çıkarıyoruz. Gizli Ağaçlık, Yanan Kumlar, Dondurulmuş Gölgeler ve daha pek çok üç boyutlu egzotik yerde bulunmamızın elbette bir amacı var. Altından yapılmış bir put hazinenin peşindeyiz.

Sonsuz koşu yerine üçlü eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu formunda olan Temple Run: Treasure Hunters’da toplamamız gereken çok sayıda güçlendirici bulunmakta. Bunlarla karakterlerimizin şeytani maymunlarla mücadele edebilmeleri için gerekli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Jungle Run

    Temple Jungle Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir çok farklı ve eğlenceli oyunu bir araya getiren bir oyun paketidir.
  • Temple Castle Run 2

    Temple Castle Run 2 her ne kadar Temple Run'a benzese de birçok yönden puan kaybediyor ve başarısız bir taklitten öteye geçemiyor.
  • Temple Home Run 2015

    Temple Home Run 2015, Temple Run'dan ilham alan fakat bazı eksik noktaları olan bir sonsuz koşu oyunu.
  • Temple Run: Oz

    Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.
  • Temple Run APK

    Temple Run APK sonsuz koşu türünde Android oyunu. Şeytani maymunlar ve diğer engelleri atlatarak tapınaktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave aksiyon odaklı bir sonsuz koşu oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Temple Run 2

    Temple Run 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Treasure Bounce

    Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur