Tennis Manager 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Dünya çapında tenis turnuvalarına katılacağınız gerçekçi bir menajerlik oyunudur.

Hayalinizdeki tenis akademisini kurarak dünyaca ünlü sporcular yetiştirebileceğiniz ve uluslar arası turnuvalara katılarak birincilik için mücadele edeceğiniz Tennis Manager 2020, mobil platformda spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi yönetim tarzı ve farklı oyun modları ile oyunculara eşsiz bir menajerlik deneyimi yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, dilediğiniz modu seçerek oyuna başlamak ve kendi tenis takımınızı kurarak dünya çapında turnuvalara katılmaktır.

Oyunu kariyer ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı modda oynayabilirsiniz. Kariye modunda oynayarak kendi yıldız tenisçilerinizi yetiştirebilirsiniz. Çok oyunculu menajer modunda ise, dünyanın farklı bölgelerindeki oyunculara karşı mücadele edebilirsiniz.

Profesyonel ekibinizi oluşturarak geniş kapsamlı dev bir tesis kurabilir ve dünyanın en iyi tenis sporcularının altında imzanızı bulundurabilirsiniz. Onlarca turnuva ve şampiyonaya katılarak hünerlerinizi sergileyebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Tennis Manager 2020, 100 binden fazla kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Tennis Manager 2020

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
182.9 MB DOSYA BOYUTU

Dünya çapında tenis turnuvalarına katılacağınız gerçekçi bir menajerlik oyunudur.

Kendi tenis tesislerinizi kurarak dünyanın en yetenekli sporcularını yetiştireceğiniz ve onlarca turnuvada boy göstererek nefes kesen tenis maçlarına katılacağınız Tennis Manager 2020, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız benzersiz bir menajerlik oyunudur.

Nefes kesen PvP maçları ve gerçekçi yönetim tarzı ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, hayalinizdeki tenis akademisini kurarak onlarca sporcuyu eğitmek ve dünya çapında zorlu turnuvalara katılarak kupa mücadelesi vermektir.

Oyunu kariyer modunda oynayarak akademinizde kendi tenisçilerinizi yetiştirebilir ve dünyanın en önemli tenis yıldızlarının altına imzanızı atabilirsiniz.

Menajerlik modunda oynayarak ise, kendi takımınızı kurabilir ve dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz.

Profesyonel bir ekip kurarak şampiyonalarda ve turnuvalarda altın madalya kazanabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında spor kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete sunulan Tennis Manager 2020, yüz binlerce tenis tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncunun ilgisini çeken kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Clash

    Gerçekçi tenis maçları yaparak profesyonel bir sporcu olabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tennis Slam: Global Duel Arena

    Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.
  • Tennis Mania Mobile

    Gerçekçi tenis maçları yaparak güçlü rakiplerle karşılaşacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Tennis Manager 2019

    Yeni tenis süper starınızı yaratın.
  • Biathlon Manager 2020

    Kış sporlarında yeteneklerimizi sergileyeceğiz.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.
  • Hockey Manager

    Gerçekçi bir hokey deneyimi yaşayacağız.