Tep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Tep uygulaması sayesinde Android cihazınızla bir yandan spor yapabilir, bir yandan da sanal bebeğinizi mutlu edebilirsiniz!

Tep uygulaması, son dönemlerde karşılaştığımız en ilginç spor ve aktivite takibi uygulamaları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Android sahiplerine yönelik olarak hazırlanmış olan uygulama, sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiğiniz tüm spor aktivitelerine dair gereken kayıtları tutuyor ve spor yapmanız için sizi motive edici bir kaç özelliğe de sahip diyebilirim.

Uygulamada bir sanal bebek sahibi oluyorsunuz ve bebeğiniz de bir zürafa. Temel amacımız ise onu mutlu, karnı tok gözü pek tutmaya çalışmak. Tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi sanal hayvanınızı mutlu etmenin tek yolu ise spor yapmak. Siz spor yaptıkça zürafanızın çevresi daha güzel hale geliyor ve küçük ödüller alarak onu besleyebiliyorsunuz. Eğer spor yapmaz ve kendinizi salarsanız küçük hayvancığınız mutsuz, zayıf bir hale geliyor ve çevresi giderek daha karanlık bir hal alıyor.

Dolayısıyla uygulamanın sevimli karakterimizi kullanarak biraz duygularımızla oynadığını ancak bunun geri dönümü olarak bizi spora zorladığını söylemek gerek. Eğer spor yapmak için motivasyon kaynağı arıyorsanız uygulamanın bu özelliği hoşunuza gidecektir.

Sporunuz esnasında GPS üzerinden hareketlerinizi takip eden Tep, böylece mesafe ölçümü, kalori yakımı, süre ve pek çok diğer spor için gerekli bilgiyi size sunabiliyor. Bu bilgileri içeren raporları ise haftalık, aylık gibi süreçlerle inceleyebiliyorsunuz. Dilerseniz tüm spor istatistiklerinizi dostlarınızla zürafanızı kullanarak sosyal ağ hesaplarınız üzerinden de paylaşabiliyorsunuz.

Eğer hem eğlenceli bir spor uygulaması arıyor hem de sanal bebek sahibi olmak istiyorsanız Tep'in aradığınız uygulama olduğuna eminim. Göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

Tep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Tep uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden spor takibi yapabilir, bir yandan da sanal bebeğinizi mutlu edebilirsiniz.

Tep uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının spor aktivitelerini takip etmek için kullanabilecekleri ve bunun yanında kendilerini spor için motive edebilecekleri oldukça ilginç uygulamalar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulan ve çok kolay bir kullanıma sahip olan uygulama, spor bileklikleri ile de uyumlu bir şekilde çalışarak daha doğru sonuçlar almanıza yardımcı oluyor.

Uygulama tahmin edebileceğiniz gibi GPS üzerinden konum takibinizi yapıyor ve aldığınız mesafe, attığınız adımlar, ortalama hızınız, yaktığınız kalori ve rotanız gibi pek çok bilgiyi raporlar halinde tutarak daha sonra incelemenizi sağlayabiliyor. Lakin bu iş için sizi motive etmek amacıyla içerisinde sevimli bir zürafanız var. Zürafa ne alaka diyebilirsiniz ancak bu sanal hayvanımız, biz spor yaptıkça daha mutlu oluyor ve etrafa neşe saçıyor. Spor yapmayı unutursanız da mutsuz olarak karalar bağlıyor.

Dolayısıyla zürafanızı sağlıklı ve mutlu tutabilmek için daima sporunuzu vaktinde yapmanız, spor sonucunda aldığınız ödülleri kullanarak onu ödüllendirmeniz gerekiyor. Böylelikle size keyifli bakışlar atan sanal zürafanız, ona bakmamanız halinde zayıflıyor ve giderek daha karanlık, daha pis bir ortamda yaşamaya başlıyor.

Spor aktivitelerinizi tamamladıktan sonra zürafanızla birlikte bir istatistik resmi hazırlayabiliyor, bu resmi de sosyal medya hesaplarınız üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Oldukça motive edici ve spora heveslendirici bir yapıya sahip olan uygulama, özellikle spor yapmaya üşenenler için biçilmiş kaftan diyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

Tep

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
14.98 MB DOSYA BOYUTU

Tep uygulaması ile Windows Phone cihazlarınızdan spor takibi yapabilir ve sanal bebeğinizi mutlu edebilirsiniz.

Tep uygulaması, sanal bebekli bir spor aktivitesi takibi aracı olarak karşımıza çıktı ve ilk olarak biraz genel konsepti itibariyle garip bir his verse de sizi spor yapmaya ikna edebilecek oldukça verimli bir yapı üstüne kurgulanmış diyebilirim. Windows Mobil cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilen ve sporu sizler için daha kolay bir hale getiren Tep, her spor meraklısının mobil cihazında yer alması gereken ücretsiz uygulamalar arasında.

Uygulamanın gerçekleştirebildiği temel işlemleri listelemek gerekirse;

  • Mesafe ölçümü
  • Atılan adımlar ve ortalama hız
  • Sporda geçirilen süre
  • Sesli bildirim ve uyarılar
  • Yaktığınız kalori miktarı
  • Harita üzerinden konum takibi

Fakat uygulamayı diğer benzer spor takibi uygulamalarından ayıran en büyük nokta, içerisinde sevimli bir zürafa barındırması ve spor yaparak ona bakmak, onu mutlu etmek zorunda olmanız. Bu sanal bebeğiniz, siz spor yaptıkça daha sağlıklı, daha mutlu ve aldığınız ödüllerle daha tok bir hale geliyor. Fakat sporunuzu aksatır ve uzun süre spor yapmazsanız zürafanız giderek daha mutsuz ve karanlık bir hale geliyor. Dolayısıyla ona bakmanın en iyi yolu spor yapmaktan geçiyor ve uygulamanın temel spor motivasyonu kaynağı da zaten burası.

Oldukça kolay kullanılır bir arayüzle birlikte gelen uygulama, aynı zamanda haftalık, aylık raporlar da sunabiliyor. Böylece uzun vadeli olarak gerçekleştirdiğiniz sporun istatistiklerini inceleyebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.